ΤΡΟΜΟΣ και ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ για επιβάτες της United Airlines- Επέστρεψε δύο φορές στο Ελ.Βενιζέλος!

Απογειώθηκε από τα Σπάτα και χθες και σήμερα αλλά παρουσίασε βλάβη στον αέρα

Δεν είχε τέλος η διπλή ταλαιπωρία που υπέστησαν οι επιβάτες της πτήσης 125 της United Airlines, η οποία αναχώρησε την Κυριακή το μεσημέρι στις 13:08 από την Αθήνα με προορισμό την Νέα Υόρκη. Εξαιτίας βλάβης στο Airbus A330, περίπου μιάμιση ώρα μετά την απογείωση του αεροσκάφους, οι πιλότοι αναγκάστηκαν να επιστρέψουν στο αεροδρόμιο των Σπάτων, όπου και προσγειώθηκαν στις 16:32.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς ασφαλείας, το αεροσκάφος έπρεπε να αδειάσει κάποια από τα καύσιμά του, προκειμένου να προσγειωθεί στο Ελευθέριος Βενιζέλος, όπως και έγινε.

Το αεροσκάφος θα περνούσε όλους τους απαραίτητους τεχνικούς ελέγχους από τους ειδικούς, οι οποίοι και θα επιδιόρθωναν την όποια βλάβη, έτσι ώστε το αεροσκάφος να πετάξει και πάλι τη Δευτέρα, με τον ίδιο προορισμό.

Όμως και σήμερα, παρουσίασε πάλι τεχνικό πρόβλημα! Παρόλο που απογειώθηκε από το Ελευθέριος Βενιζέλος το μεσημέρι της Δευτέρας, πάνω από το Αιγαίο παρουσιάστηκε η ίδια βλάβη, οπότε αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Αθήνα.

Οι επιβάτες, κάποιοι εκ των οποίων ήταν Έλληνες επιχειρηματίες δεν άντεξαν την ταλαιπωρία! Κάποιοι μάλιστα λιποθύμησαν, ενώ κάποιοι άλλοι ιδιαίτερα εξοργισμένοι, ζητούσαν να αποζημιωθούν από την εταιρία.

Σύμφωνα με το flightradar24, το αεροσκάφος απογειώθηκε από το Ελ.Βενιζέλος και συνεχίζει το ταξίδι του.