Αποκλειστικό Star: Έχασαν το ένα παιδί από σοβαρή ασθένεια και το άλλο διαγνώσθηκε με καρκίνο

Aπίστευτος Γολγοθάς-Πρέπει επειγόντως να ταξιδέψουν στο εξωτερικό αλλά η γραφειοκρατία τους κρατάει πίσω

H ιστορία του Θοδωρή και της Δάφνης σοκάρει. Το ζευγάρι έχει τέσσερα παιδιά. Το ένα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 4,5 ετών χτυπημένο από δρεπανοκυτταρική αναιμία και τώρα η εννιάχρονη κόρη τους παλεύει για την υγεία της μετα από μάχη με τον καρκίνο.

Όπως ανέφερε αποκλειστικά στο Star η μητέρα της μικρής Σπυριδούλας «η τρίτη μας κόρη διαγνώσθηκε με κακοήθη οστεοσάρκωμα πριν περίπου ένα χρόνο οπότε έπρεπε να μετάβουμε στο εξωτερικό».

Όμως, μετά τις επεμβάσεις τα προβλήματα συνεχίστηκαν για το κοριτσάκι. «Να πάει στην τουαλέτα δεν μπορεί μόνη της, θέλει να κάνει μπάνιο δε μπορεί μόνη της, κοιτάει τους φίλους της που παίζουνε και αυτή δε μπορεί να παίξει» ανέφερε ο Θοδωρής.

Η οικογένεια πρέπει να κάνει ένα τρίτο ταξίδι ζωής στη Γερμανία. Το πόδι του παιδιού πρέπει να αποκατασταθεί. Όμως οι προηγούμενες επεμβάσεις τους έχουν αφαιμάξει οικονομικά. Για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν χρειάζονται τα χρήματα από την εκκαθάριση του ΙΚΑ που ανέρχονται περίπου σε 4.000 ευρώ.

«Το κόστος του χειρουργείου ανέρχεται στις 65.000 ευρώ. Ζητούν διαμονή δέκα εβδομάδων. Ο ξενώνας μόνο είναι σαράντα ευρώ ημερησίως» συμπλήρωσε ο πατέρας.

Τα δεκάδες χαρτιά που πρέπει να προσκομίσουν από τη Φθιώτιδα όπου μένουν μόνιμα οι γονείς, στην Αθήνα, έχουν καθυστερήσει τη διαδικασία. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες στο παράρτημα του ΙΚΑ που ανήκουν υπάρχει μόλις μια υπάλληλος για να διεκπεραιώσει χίλιες εκκαθαρίσεις.

Όμως, κάθε λεπτό που περνάει είναι πολύτιμο, για να μπορεί η Σπυριδούλα να χαρεί και πάλι τη ζωή σαν όλα τα άλλα παιδιά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ