Στο λιμάνι του Πειραιά ο Απόστολος Γκλέτσος-Το προσφυγόπουλο που του έκλεψε την καρδιά-ΦΩΤΟ

«Δεν θα ανεχτώ να πατήσει άρβυλο Σκοπιανού στη χώρα μου», δή��ωσε μεταξύ άλλων στην κάμερα του Star

Στην πύλη Ε-1 στο λιμάνι του Πειραιά βρέθηκε νωρίς το πρωί ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος, προκειμένου να έρθει κοντά στους πρόσφυγες και να συνομιλήσει με τους αρμόδιους.



Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, ο Απόστολος Γκλέτσος είδε από κοντά τα προβλήματα των προσφύγων, συνομίλησε μαζί τους, ενώ αναφέρθηκε και στις πρόσφατες δηλώσεις του, για το «φαντάζεστε τι θα γίνει εκεί αν πάω και πω αέρα;», αναφορικά με την ένταση που προκλήθηκε στο φράχτη της Ειδομένης στα σύνορα με την ΠΓΔΜ.



Ο πρόεδρος της Τελείας, ρωτήθηκε από πρόσφυγες για τη μετεγκατάστασή τους, ενώ φαίνεται πως ένα προσφυγόπουλο του έκλεψε την καρδιά, καθώς συνομίλησε ώρα μαζί του, θέλοντας να μάθει την ιστορία του.



Μιλώντας, μάλιστα, στην Πόπη Τσαπανίδου, είπε «Δυστυχώς κάνουμε τα εύκολα δύσκολα. Φταίνε οι παλιές κυβερνήσεις, οι τεχνοκράτες του ΟΗΕ και όλοι όσοι έπρεπε να εκπονήσουν ένα απλό σχέδιο. Πήραμε στο λαιμό μας αθώες ψυχές και χαντακώσαμε τον τουρισμό της χωράς» και τόνισε πως «Θα μπορούσαμε απλά κι εύκολα με τις ευλογίες της Ευρώπης, να πάρουμε όλους αυτούς τους ανθρώπους που θαλασσοπνίγονται στο Αιγαίο και να τους μεταφέρουμε με δικά μας καράβια από την Τουρκία. Να έχουν πληρώσει μόνο ένα μικρό αντίτιμο και να τους έχουμε διανείμει στην ηπειρωτική Ελλάδα κι όχι στα νησιά και στον Πειραιά. Τους εκμεταλλεύονται οι ΜΚΟ».

Τέλος, δεν δίστασε να δηλώσει πως «Δεν θα ανεχτώ να πατήσει άρβυλο Σκοπιανού στη χώρα μου».

Δείτε το βίντεο από το Live U του Star!