Ηράκλειο: Πήραν τα λύτρα και μετά τον έκαψαν-Έτοιμοι να λιντσάρουν τους δράστες οι συγγενείς!

Η υπόθεση είχε σοκάρει το πανελλήνιο το 2009

​Σε δεύτερο βαθμό εκδικαζόταν σήμερα στο Ηράκλειο της Κρήτης, η πολύκροτη υπόθεση της απαγωγής και δολοφονίας του 50χρονου επιχειρηματία Γιάννη Κυπριωτάκη. Σοβαρά επεισόδια εκτυλίχθηκαν όμως, λίγο μετά τις 10 το πρωί, έξω από το δικαστήριο, όταν οι συγγενείς του θύματος εξαγριώθηκαν στη θέα των δύο Σύρων κατηγορούμενων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν εκεί δυσκολεύτηκαν πολύ να απομακρύνουν τους κατηγορούμενους από τους μαινόμενους συγγενείς, οι οποίοι ήταν έτοιμοι να τους λιντσάρουν!

Η τραγωδία που «χτύπησε» την οικογένεια το Μάιο του 2009, είχε σοκάρει την κοινή γνώμη. Ο άτυχος επιχειρηματίας βίωσε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια των απαγωγέων του και εκλιπαρούσε μέχρι την τελευταία στιγμή για τη ζωή του, την οποία δεν του «χάρισαν».

Τέσσερις μήνες χρειάστηκε η ειδική ομάδα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου για να προχωρήσει στην εξιχνίαση της πρωτοφανούς υπόθεσης.

Οι δράστες πήραν τα λύτρα, όμως αντί να τον απελευθερώσουν, όπως είχαν συμφωνήσει, τον στραγγάλισαν και τον έκαψαν, φοβούμενοι ότι τους είχε αναγνωρίσει.

πηγή: cretalive