Σε απολογία ενώπιον της εταιρίας εννέα στελέχη των ΕΛΠΕ

Tέσσερις συνολικά οι εργαζόμενοι που έχασαν τη ζωή τους από την πυρκαγιά της 8ης Μαΐου 2015

​Μετά το θάνατο και του τέταρτου τραυματία από την πυρκαγιά της 8ης Μαΐου 2015 στα διυλιστήρια Ασπροπύργου, η διοίκηση των ΕΛΠΕ έχει καλέσει σε απολογία εννέα στελέχη της, μεσαία και ανώτερα, όπως έκανε γνωστό σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Η δημοσιοποίηση έγινε με αφορμή τη συλλυπητήρια επιστολή του υπουργού Παναγιώτη Λαφαζάνη και του γενικού γραμματέα Ενέργειας, Απόστολου Αλεξόπουλου, στην οικογένεια του εργαζόμενου Κωνσταντίνου Μάγγουρα, ο οποίος έχασε το πρωί τη μάχη για τη ζωή.

Οι κ.κ. Λαφαζάνης και ο Αλεξόπουλος δήλωσαν συντετριμμένοι από την αναγγελία του θανάτου και τέταρτου εργαζόμενου, ηλικίας 31 ετών, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά και εξέφρασαν τα θερμά τους συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράστασή τους στην οικογένειά του.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ακόμη, η βούληση του υπουργείου και της κυβέρνησης να στηρίξουν την οικογένειά του εκλιπόντος με όλα τα δυνατά μέσα, όπως άλλωστε διαβεβαιώνει ότι θα κάνει και η νέα διοίκηση των ΕΛΠΕ.