ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ STAR: ΑΥΤΟ είναι το πόρισμα της ΕΔΕ για το bullying που δεχόταν ο Βαγγέλης

Αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση

​Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο πόρισμα της ΕΔΕ σχετικά με το αν αληθεύουν οι μαρτυρίες που ήθελαν τον Βαγγέλη Γιακουμάκη να είναι θύμα bullying από συμφοιτητές του.


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής «Μία» του Star, το πόρισμα είναι καταπέλτης για τα βίαια περιστατικά, τα οποία συνέβαιναν στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων με θύμα τον 20χρονο σπουδαστή από το Ρέθυμνο.


Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συμφοιτητές του, του φέρονταν πολύ άσχημα και μάλιστα μια καθηγήτρια της σχολής, τον περασμένο Μάρτιο, φέρεται να είχε καταγγείλει τα περιστατικά βίας στο Σύλλογο καθηγητών.


Μετά από αυτό τα πράγματα φαίνεται να ηρέμησαν οι «νταήδες» και να τον άφησαν ήσυχο. Ωστόσο αυτό δεν κράτησε για πολύ, καθώς τα βασανιστήρ��α στον Βαγγέλη φέρονται να ξαναξεκίνησαν, περίπου έναν μήνα πριν εξαφανιστεί.


Το πόρισμα φέρεται επίσης να κάνει λόγο και για παρέμβαση πολιτικού προσώπου. Τις επόμενες μέρες ή ακόμη και ώρες αναμένεται να δοθούν τα αποτελέσματα της έρευνας στην δημοσιότητα, ώστε να ρίξει φως στην εξαφάνιση- μυστήριο.