ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ αποκαλύψεις για τον 20χρονο Βαγγέλη: Είχε πέσει θύμα εκφοβισμού

Είχε αναγκαστεί να αλλάξει δωμάτιο στην φοιτητική εστία

​Άφαντος παραμένει για όγδοη μέρα ο 20χρονος φοιτητής Βαγγέλης Γιακουμάκης, την ώρα που νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις συγκλίνουν στο γεγονός ότι ο νεαρός από την Κρήτη είχε πέσει θύμα εκφοβισμού.

Μάρτυρες από το φοιτητικό περιβάλλον του Βαγγέλη μίλησαν στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και επιβεβαίωσαν όσα έγραψε και το star.gr, για την ύπαρξη ατόμων που έκαναν τη ζωή του δύσκολη.

Όμως αποκάλυψαν, ο Βαγγέλης ήταν παιδί χαμηλών τόνων και είχε πέσει θύμα συστηματικού εκφοβισμού όχι από έναν, αλλά από ομάδα συμφοιτητών του με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να αλλάξει δωμάτιο και συγκάτοικο για να βρει την ησυχία του.

Παρά την αλλαγή δωματίου όμως, ο 20χρονος φοιτητής δεν σταμάτησε να πέφτει θύμα επιθέσεων. Μάλιστα, όπως ανέφεραν μάρτυρες στην εκπομπή, ο Βαγγέλης δεν είχε αναφέρει τίποτα στην διεύθυνση της σχολής, με αποτέλεσμα να ανεβαίνει ολομόναχος τον Γολγοθά του.

Συμφοιτητές του αποκάλυψαν μάλιστα ότι στο παρελθόν δεχόταν απειλές και ενοχλήσεις κυρίως από έναν συμπατριώτη του Κρητικό, ο οποίος και είναι φαντάρος σε γειτονική πόλη.

Στο σκοτάδι παραμένουν επίσης οι έρευνες και για το πού πήγε τελικά ο νεαρός όταν έφυγε από το δωμάτιό του.

Μετά από μαρτυρίες στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, μάλλον καταρρίπτεται η πληροφορία ότι πήρε το αστικό λεωφορείο λίγο πριν από τις 15:00 και κινήθηκε προς την πόλη των Ιωάννινων.

Όπως είπαν συμφοιτητές του, το πρωί της Παρασκευής, ο Βαγγέλης παρακολούθησε τα μαθήματά του κανονικά, μετά έφαγε στην τραπεζαρία της φοιτητικής εστίας και γύρω στις 14:00 βγήκε από το κτίριο της σχολής. Όλα του τα προσωπικά αντικείμενα βρέθηκαν στο δωμάτιό του.

Συγκλονιστική ήταν η έκκληση της μητέρας του 20χρονου, η οποία μέσα από την εκπομπή παρακάλεσε όποιον ξέρει κάτι να βγει μπροστά και να το πει.

«Ακόμα και το πιο ασήμαντο μπορεί για μας να είναι το κλειδί της ιστορίας. Προσπαθήστε να το βρείτε, είναι καλό παιδί δεν του αξίζει να υποφέρει», είπε με την αγωνία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της.

Οι έρευνες της αστυνομίας, της ΕΜΑΚ και της πυροσβεστικής θα συνεχιστούν και αναμένεται να επικεντρωθούν στις μεγάλες εκτάσεις που καλύπτουν οι εγκαταστάσεις της Γαλακτοκομικής Σχολής και στην παραλίμνια περιοχή.