Σε μια δήλωση που θα προκαλέσει πολλές συζητήσεις προχώρησε ο Νόβακ Τζόκοβιτς.
Ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου εξέφρασε την αντίθεσή του με την προοπτική εμβολιασμού, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η πανδημία του κορωνοϊου.
Αποφασίζει χαλάρωση των μέτρων ο Μητσοτάκης
«Είμαι κατά του εμβολιασμού και δεν θα ήθελα να με υποχρεώσει κανένας να κάνω εμβόλιο για να μπορώ να ταξιδεύω. Αν όμως γίνει υποχρεωτικό, τι θα γίνει; Θα πρέπει να πάρω μια απόφαση. Έχω τις δικές μου πεποιθήσεις για το θέμα αυτό και δεν ξέρω αν θα αλλάξουν ή όχι», δήλωσε ο Σέρβος τενίστας, που συμμετείχε σε συζήτηση με συμπατριώτες του τενίστες στα social media.
Κορωνοϊός: Πέθανε γυναίκα στην Καστοριά – Στους 114 οι νεκροί
Η «δημιουργική» καραντίνα του Γιούργκεν Κλοπ
«Υποθέτω πως, εάν επιστρέψουμε τον Ιούλιο, τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο στη δράση, παρόλο που δεν το βλέπω, θα είναι προϋπόθεση ο εμβολιασμός και ακόμη δεν υπάρχει εμβόλιο», τόνισε ο Τζόκοβιτς.