Champions League: Η Νάπολι «καθάρισε» την πρωταθλήτρια Ευρώπης

Χατ τρικ του νεαρού Χάλαντ της Σάλτσμπουργκ στο ντεμπούτο του.

Χορταστικό θέαμα με πολλά γκολ και σπουδαίους αγώνες είχε η χθεσινή πρεμιέρα του Champions League. Ξεχώρισε η νίκη της Νάπολι επί της Λίβερπουλ και το χατ τρικ του νεαρού Χάλαντ της Σάλτσμπουργκ στο ντεμπούτο του.

Στο 92' απέφυγε το «κάζο» η Ίντερ

Χρειάστηκε να περάσουν 82 λεπτα αγώνα στο Σαν Πάολο και να δοθεί ένα αμφισβητούμενο πέναλτι σε ανατροπή του Καχεγιόν για να καταβάλει η Νάπολι του Κώστα Μανωλά την αντίσταση της πρωταθλήτριας Ευρώπης Λίβερπουλ. Ο Μέρτενς δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα, ούτε ο Γιορέντε στις καθυστερήσεις οταν βρέθηκε σε θέση βολής από τραγικό λάθος του ενώ το 2-0 έγινε μετά από λάθος της άμυνας.

Έχασε την ευκαιρία η Ντόρτμουντ

Στο Βετσφάλεν η Ντόρτμουντ υποδέχθηκε την Μπαρτσελόνα και το τελικό 0-0 έμεινε μόνο χάρις στην αστοχία του Ρόις που τα έκανε όλα εκτός από το να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Τη μεγαλύτερη ευακιρία ο γερμανός την ε΄χασε στο 57 οταν ο Τερ Στέγκεν απέκρουσε πέναλτι, ενώ ούτε η είσοδος του Μέσι στο αγώνα δύο λεπτα αργότερα κατάφερε να αλλάξει τις ισορροπίες του αγώνα.

Μαγικό ντεμπούτο του Χάλαντ με χατ τρικ

Το σκορ της ημέρας επετεύχθει στην Αυστρία όπου Η σάλτσμπουργκ συνέτριψε με 6-2 την Γκενκ. Πρωταγωνιστής ήταν ο νεαρός Χάλαντ. Ο Νορβηγός επθετικός παραβίασε τρεις φορές την εστία των Βέλγων και έγινε σε ηλικία 19 ετών και 58 ημερών ο τρίτος νεότερος που πέτυχε χατ-τρικ σε αγώνα Champions League, μετά τους Ραούλ και Γουέιν Ρούνεϊ.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star