Cash or Trash - Πέμπτη 18.4.2024

Cash or Trash - Πέμπτη 18.4.2024
Δευτέρα έως Παρασκευή στις 17:30

Πέμπτη 18 Απριλίου

Cash or Trash, η πρώτη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που αγαπάει τα παλιά αντικείμενα, με παρουσιάστρια τη μοναδική Δέσποινα Μοιραράκη.

Σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου στις 17:30 στο Cash or Trash, ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής, θα εκτιμήσει τρία ξεχωριστά αντικείμενα.

Ο Πέτρος από τη Θεσσαλονίκη, έρχεται στο Cash Or Trash με το σετ αντικειμένων του, αλλά και το ιδιαίτερο στυλ του. Το ζευγάρι όμοιων αντικειμένων του πωλητή είναι για εκείνον, αλλά και για τον νονό του, τον οποίο εκπροσωπεί στην εκπομπή, αρκετά παλιομοδίτικο, πλέον, για το γούστο τους. Ο Πέτρος ελπίζει σε μια καλή συμφωνία στο δωμάτιο των αγοραστών.  

Ο Γιώργος φέρνει στο Cash or Trash ένα αντικείμενο, που ήταν δώρο της κουμπάρας του για να τη συλλογή του. Ο γλυκύτατος καφετζής από το Αιγάλεω εξομολογείται στη Δέσποινα Μοιραράκη ότι λατρεύει την οικογένειά του, αλλά και τα ιδιαίτερα αντικείμενα. Ο πωλητής καταφέρνει να ενθουσιάσει τους αγοραστές με το σπάνιο space age αντικείμενό του.

Έναν ιδιαίτερο πίνακα ή και καθρέπτη φέρνει στο δωμάτιο εκτίμησης του Cash Or Trash η Βάνα. Η πωλήτρια εκπροσωπεί στην εκπομπή έναν συγγενή της, με ένα αντικείμενο που έχει πολλά και ξεχωριστά στοιχεία. Η Βάνα, με εφόδια και γνώσεις, μετά την εκτίμηση του Θάνου Λούδου, αλλά και με διάθεση να ζήσει τη διαδικασία της δημοπρασίας, μπαίνει στο δωμάτιο των αγοραστών έτοιμη για όλα.