Cash or Trash - Δευτέρα 22.4.2024

Cash or Trash - Δευτέρα 22.4.2024
Δευτέρα έως Παρασκευή στις 17:30

Δευτέρα 22 Απριλίου

Cash or Trash, η πρώτη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που αγαπάει τα παλιά αντικείμενα, με παρουσιάστρια τη μοναδική Δέσποινα Μοιραράκη.

Σήμερα, Δευτέρα 22 Απριλίου στις 17:30 στο Cash or Trash, ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής, θα εκτιμήσει τρία ξεχωριστά αντικείμενα.

Η Δέσποινα Μοιραράκη υποδέχεται στο Cash Or Trash ένα υπέροχο ζευγάρι, την Εβίτα και τον Σπύρο. Το μοντέρνο ζευγάρι έρχεται στην εκπομπή με διάθεση να αποχωριστεί το ιδιαίτερο και άκρως διαχρονικό αντικείμενο της Εβίτας, από μια άλλη περίοδο της ζωής της. Ο Σπύρος κερδίζει τις εντυπώσεις με το χιούμορ του και το βέβαιο είναι ότι έχει κερδίσει την προσοχή του πιο σημαντικού προσώπου για εκείνον, της συντρόφου του Εβίτας!

Ο Βαγγέλης από τα Γρεβενά φέρνει στο Cash Or Trash ένα μουσικό όργανο, που δεν έχει εκτιμήσει ξανά, έως τώρα, ο Θάνος Λούδος. Ο πωλητής ελπίζει πως στο επόμενο δωμάτιο θα υπάρχουν περισσότεροι από ένας υποψήφιοι αγοραστές με αγάπη για τα μουσικά όργανα, για να διεκδικήσουν το αντικείμενό του.

Το αντικείμενο, που φέρνει ο Αλέξανδρος στο Cash Or Trash, ανήκει σε μια αγαπημένη κατηγορία αντικειμένων για ακριβά γούστα. Μια πολύ δυνατή δημοπρασία, με ένα πολύ δυνατό πωλητή και ένα πολύ δυνατό, σπάνιο και συλλεκτικό αντικείμενο. Ο ιπτάμενος φροντιστής Αλέξανδρος «απογειώνει» τη δημοπρασία με την αποκάλυψη του αντικειμένου του!