ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ STAR

Όλοι εμείς στο STAR CHANNEL, μετά από 18 χρόνια εκπομπής σε πανελλαδική εμβέλεια, έχουμε δώσει το στίγμα μας και έχουμε κερδίσει μια σημαντική θέση στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να πρωταγωνιστούμε, ισότιμα στους τομείς της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας, απευθυνόμενοι κυρίως στους νέους και σε όσους αισθάνονται νέοι.

Αξίες μας είναι ο Σεβασμός για τον Ανθρωπο, η Διαφοροποίηση, η Αντικειμενικότητα, η Συνεχής Ανάπτυξη, που δείχνουν την πρόθεσή μας να είμαστε μέσα στις πρώτες επιλογές των ελλήνων τηλεθεατών, πρωταρχικό μέσο προβολής για τη διαφημιστική αγορά και επιθυμητός εργοδότης για τους εργαζόμενους.

Το περιβάλλον του STAR είναι δυναμικό, ευέλικτο και δημιουργικό ενώ παράλληλα χαρακτηρίζεται από οικογενειακή και φιλική νοοτροπία, ανοιχτή επικοινωνία, δίκαιη μεταχείριση, συνεχή εκπαίδευση και ανάπτυξη.

Το δυναμικό μας ανέρχεται σε 400 μόνιμους εργαζόμενους, απόφοιτους Μέσης Εκπαίδευσης, πτυχιούχους Ανωτάτων και Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και κατόχους μεταπτυχιακών και διδακτορικών τίτλων.

- Αν σας ενδιαφέρει ο κόσμος της τηλεόρασης

- Αν έχει γοητεία για εσάς η on ή off κάμερα εργασία

- Αν επιθυμία σας είναι να βρίσκεστε ανάμεσα σε δυναμικούς ανθρώπους με φαντασία και μεράκι

Τότε, θα θέλετε να εργαστείτε στο STAR !

Στείλτε πλήρες βιογραφικό, κατά προτίμηση με πρόσφατη φωτογραφία, αναγράφοντας τον τομέα ή την ειδικότητα, για την οποία ενδιαφέρεστε να εργαστείτε εδώ.

Τα στοιχεία σας μένουν στο αρχείο μας ενεργά για ένα έτος. Σε περίπτωση, που προκύψει κάποια θέση εργασίας στο διάστημα αυτό και συγκεντρώνετε τα απαραίτητα προσόντα, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για προσωπική συνέντευξη.

Νέα θέση εργασίας για web developer - Apply here

Πρακτική άσκηση

Το Star προσφέρει επίσης τη δυνατότητα σε φοιτητές ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΙΕΚ, των οποίων η σχολή διαθέτει οργανωμένο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης, να ασκήσουν την πρακτική τους στο αντικείμενο το οποίο σπουδάζουν. 

Μέσω της άσκησης στα αντίστοιχα τμήματα του Star, πάνω στο πλήρες αντικείμενο των δραστηριοτήτων ενός μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού, δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε πρακτικές γνώσεις και εμπειρία, εφόδια απαραίτητα για την εύρεση εργασίας μετά την ολοκλήρωση των σπουδών σας.

Για να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για πρακτική άσκηση στο Star Channel, μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας πατώντας εδώ και την ένδειξη "Πρακτική Άσκηση".

Το περιβάλλον του STAR είναι δυναμικό, ευέλικτο και δημιουργικό ενώ παράλληλα χαρακτηρίζεται από οικογενειακή και φιλική νοοτροπία, ανοιχτή επικοινωνία, δίκαιη μεταχείριση, συνεχή εκπαίδευση και ανάπτυξη.