ΚΥΝΗΓΟΙ ΤΡΟΛ (TROLL HUNTERS)

Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων αμερικανικής και μεξικανικής συμπαραγωγής 2016

Ο Τζιμ Λέικ, ένας συνηθισμένος έφηβος, ανακαλύπτει τυχαία ένα μυστηριώδες, μαγικό φυλαχτό.

Από τη μια στιγμή στην άλλη, το αγόρι αποκαλύπτει κάτι μοναδικό, έναν απίστευτο μυστικό πολιτισμό από Τρολ, που βρίσκονται ακριβώς κάτω από τη φαινομενικά ήσυχη, μικρή πόλη της Αρκάντια. Ένας κόσμος γεμάτος παράξενα πλάσματα, μαγεία και μάχες.

Ο Τζιμ αποδέχεται ένα απίθανο πεπρωμένο και ξεκινάει τη μάχη για να σώσει δύο κόσμους.  Η ζωή του αλλάζει ολοκληρωτικά καθώς γίνεται ο πρώτος άνθρωπος Κυνηγός Τρολ

Μαζί με τους φίλους του μπλέκουν από τη μια περιπέτεια στην άλλη, χωρίς όμως να ξεχνάνε και τις υποχρεώσεις τους ως μαθητές…

Μια σειρά φαντασίας με πολλές εκπλήξεις!

  • Δημιουργός της σειράς ο 2 φορές βραβευμένος με Όσκαρ, Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο και βασίζεται  στα ομότιτλα βιβλία του ίδιου και του Ντάνιελ Κράους. Ο Ντελ Τόρο δήλωσε για τη σειρά: «Είναι μια σειρά αρκετά φιλοσοφημένη για παιδιά. Ανεξάρτητα από τη μυθολογία και τους χαρακτήρες, πρόκειται για μια σειρά με πολλή και καλή καρδιά».  
  • Το «TrollHunters» αποτελεί την πρώτη δουλειά του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο για παιδιά, όμως στο δημιουργικό κομμάτι έχει συμμετάσχει και στην παραγωγή των παιδικών ταινιών «Μεγαλοφυής», «Kung Fu Panda 3», «Γάτος Σπιρουνάτος», «Οι πέντε θρύλοι», «Το βιβλίο της ζωής».
  • Στη σειρά προβάλλονται θέματα όπως οι μονογονεϊκές οικογένειες, η ισορροπία ανάμεσα στις υποχρεώσεις του σχολείου, της οικογένειας, τους φίλους, τα όνειρα και τις περιπέτειες της κάθε ηλικίας. Επίσης σημαντικό στοιχείο της υπόθεσης και σημείο που διαφοροποιεί τη σειρά, είναι πως οι χαρακτήρες έχουν το χρόνο να εξελιχθούν, να κάνουν λάθη, να τα συνειδητοποιήσουν και να επανορθώσουν.


***Η σειρά προβάλλεται μεταγλωττισμένη