ΚΛΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΚΙΝ (CLEO & CUQUIN)

Παιδική σειρά ισπανικής παραγωγής 2018

Μια υπέροχη σειρά, που απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας με πρωταγωνιστές 6 αδέλφια!

Η 8χρονη Κλίο ζει σε μια πολυμελή οικογένεια. Μαζί με τα άλλα πέντε αδέλφια της, αν και έχουν σημαντικές διαφορές στο χαρακτήρα, ζουν μεγάλες χαρές και προσπαθούν ακόμα και όταν συμβαίνουν αναποδιές, να βλέπουν με θετική διάθεση τη ζωή και να κάνουν ξεχωριστή την κάθε τους μέρα!

Η Κλίο είναι η μεγαλύτερη από τα αδέλφια της και δεν υπάρχει τίποτα σε αυτόν τον κόσμο, που να της αρέσει περισσότερο από το παιχνίδι! Ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει, πάντα ψάχνει να βρει ένα νέο παιχνίδι και να ζήσει μια νέα περιπέτεια! Αυτό είναι σίγουρο!  Για την Κλίο,  η σκέψη και η δράση είναι το ίδιο  πράγμα και έτσι πολύ σπάνια σταματά για να σκεφθεί τις συνέπειες των πράξεών της!

Ο Κουκίν είναι το μωρό της οικογένειας και όπως όλα τα μωρά, τραβάει την προσοχή από όλους! Είναι ένα παιχνιδιάρικο, ακούραστο μωρό, που του είναι αδύνατο να καθίσει ακίνητο έστω για λίγα δευτερόλεπτα. Λατρεύει τα μεγαλύτερα αδέλφια του και τα θαυμάζει και θέλει να κάνει ό,τι κάνουν και εκείνα, κυριολεκτικά!

Η Κλίο και ο Κουκίν αποτελούν την αρχή και το τέλος της οικογένειας αλλά ενδιάμεσα υπάρχουν η οργανωτική και ταλαντούχα Μαριπί, ο αναλυτικός και ευαίσθητος Πελουσίν, ο βιβλιοφάγος  και φιλομαθής, Τέτε, η ευδιάθετη και διασκεδαστική Κολίτας.

Οι Κλίο και  Κουκίν, μαζί με τα αδέλφια τους, ζουν καθημερινά πολλές περιπέτειες και καταφέρνουν να επιλύουν τις μικρές τους συγκρούσεις δοκιμάζοντας έναν καινούριο ρόλο ή επάγγελμα!

Στο τέλος κάθε επεισοδίου, η Κλίο θα ανακαλύπτει τι θέλει να γίνει όταν μεγαλώσει… τουλάχιστον για εκείνη την ημέρα...!

Το ταξίδι στην ενηλικίωση έχει μία διαδρομή, που περνάει πρώτα από τη χώρα της φαντασίας και του παιχνιδιού! Μια διαδρομή, που μπορεί να γίνει ακόμα πιο όμορφη όταν έχεις συντροφιά τα αδέλφια σου!

  • Η σειρά βασίζεται στην κλασική ισπανική παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων «Οικογένεια Τελερίν».
  • Νούμερο 1 προσχολική παιδική σειρά στην Ισπανία. Το 2018 το Nickelodeon USA αγόρασε τα δικαιώματα της σειράς και μεταδίδεται στις ΗΠΑ με μεγάλη επιτυχία.
  • Στο YouTube οι προβολές στα ισπανικά και μόνο ξεπερνούν τις 112.000.000


*Η σειρά προβάλλεται μεταγλωττισμένη