ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ (BOSS BABY)

Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής 2018

Ένα μωρό, που φοράει κοστούμι, γραβάτα, κρατάει χαρτοφύλακα και διοικεί πολυεθνικές δεν είναι και ό,τι πιο συνηθισμένο.

Για την οικογένεια Τέμπλετον είναι μια καθημερινότητα!

Δεν τίθεται βέβαια ερώτημα για το ποιος είναι το αφεντικό σε αυτήν την οικογένεια. Το μωρό ήρθε ξαφνικά στη ζωή τους και την άλλαξε οριστικά και μέσα από αντίξοες συνθήκες έμαθε στον μεγαλύτερο αδελφό του, τον Τιμ, ότι η αγάπη είναι μια άπειρη δύναμη.

O μικρός αρχηγός από κούνια έχει πλέον παραιτηθεί από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στην εταιρεία Baby Corp, υπεύθυνη για την παραγωγή και την ευζωία των μωρών, αφού προτίμησε τελικά την οικογενειακή θαλπωρή κοντά στους Τέμπλετον και τον μεγάλο του αδελφό, Τιμ. Ωστόσο διατήρησε ένα πόστο προϊσταμένου μίας ομάδας υπεύθυνης για την περιοχή του, έχοντας πάντα σύμμαχο και σύμβουλο τον Τιμ, ο οποίος συνήθως είναι και η φωνή της λογικής. Της λογικής ενός μικρού παιδιού!

Οι προκλήσεις είναι πολλές. Αρχικά ο νέος διευθύνων σύμβουλος, ένα παχύσαρκο μωρό γερμανικής καταγωγής, αντιπαθεί τον αρχηγό από κούνια και ψάχνει συνεχώς αφορμή για να τον απολύσει.

Η μεγαλύτερη απειλή όμως ακούει στο όνομα Μπούτσι Κάλικο, ένας παρανοϊκός τύπος, που προωθεί την αγάπη προς τα γατάκια και όχι προς τα μωρά. Μέσα σε όλες αυτές τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, ο αρχηγός από κούνια καλείται να διατηρήσει μία ισορροπία ανάμεσα στην εργασία και την οικογενειακή ζωή, την σπουδαιότητα της οποίας του υπενθυμίζει συχνά ο μεγάλος του αδερφός, Τιμ...

Η σειρά «Boss Baby» ασχολείται με επίκαιρα θέματα, που αφορούν μικρούς και μεγάλους. Η νοοτροπία των πολυεθνικών επιχειρήσεων, η αγάπη για την οικογένεια, η συνέπεια, η φροντίδα αυτών που έχουν ανάγκη, η διαφορετικότητα των προσωπικοτήτων, η πρώτη αγάπη, η ομαλή είσοδος των παιδιών στην εφηβεία, είναι μόνο μερικά από τα θέματα, που πραγματεύεται η σειρά μέσα από τις ξεκαρδιστικές περιπέτειες των χαριτωμένων αδελφών Τέμπλετον.  

Η σειρά βασίζεται στην ομώνυμη ταινία, εμπνευσμένη από το εικονογραφημένο best seller της Μάρλα Φρέιζι.

***Η σειρά προβάλλεται μεταγλωττισμένη