ΕΡΩΤΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ - Επεισόδιο 8

Έρωτας με Διαφορά - 1ος Κύκλος - Επεισόδιο 8

Η Ζέτα, μετά τη συζήτησή της με τη Ναταλία, αρχίζει να έχει αμφιβολίες και ενοχές για τη σχέση της με τον Κωστή. Μήπως πραγματικά η παρουσία της δρα ανασταλτικά για τον ίδιο και του περιορίζει τη ζωή του; Ο Κωστής, όμως, δείχνει πολύ ευτυχισμένος μαζί της.

Η Φαίη αρχίζει να ερωτεύεται τον Δαμιανό και στην προσπάθειά της να τον ξεπεράσει, επιχειρεί να προσεγγίζει τον Άρη, που τελικά αποδεικνύεται πολύ πιο ανώριμος απ’ όσο φανταζόταν.

Η Ελβίρα έχει στομαχικό ίλιγγο και νομίζει ότι είναι έγκυος. Κάτι που της καταρρίπτει ο Φίλιππος, αποκαλύπτοντάς της ότι έχει κάνει αγγειεκτομή, προκειμένου να διασφαλίσει την από κοινού απόφασή τους να μην κάνουν παιδιά. Η Ελβίρα, σοκαρισμένη από αυτήν την πληροφορία, αλλά και από αντίδραση, πέφτει στην αγκαλιά του Χρήστου.

Ο Μάρκος έχει γενέθλια και η Μάρω του αγοράζει για δώρο τον υπερήρωα, που του αρέσει πολύ, αλλά τού λέει ότι το έστειλε ο πατέρας του, ο Στέλιος.

Προς μεγάλη της έκπληξη, η Ζέτα δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον εξαφανισμένο Στέλιο, ο οποίος της ανακοινώνει ότι θα έρθει στην Ελλάδα…


GUEST: Μαρία Αλιφέρη


WBK09O22cGo