Βίλλη Σέργη | 8.3.2021

"Δεν είμαι καθόλου χειριστική σαν άνθρωπος, απλά είμαι αγαπητή"

Το πρωί της Δευτέρα η παίκτρια που αποχώρησε το βράδυ του Σαββάτου από το MasterChef 5, Βίλλη Σέργη μίλησε στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» για την πορεία της στο διαγωνισμό μαγειρικής αλλά και για την «κλίκα» που της καταλόγιζαν ότι έχει φτιάξει για να προστατεύεται μέσα στο παιχνίδι.

«Είναι αστειότητες ότι είχα φτιάξει κλίκα, δεν έχω να πω κάτι σε αυτό. Δεν ξέρω τι περιμένουν να ακούσουν αυτοί που τα λένε όλα αυτά, δεν θα κάτσω να σταθώ σε αυτό. Δεν υπάρχει κάποιο θέμα να σχολιάσω εκεί. Δεν είμαι καθόλου χειριστική σαν άνθρωπος, απλά είμαι αγαπητή, κάνω παρέα με τα παιδιά και τους ευχαριστώ που με στήριζαν», είπε η πρώην διαγωνιζόμενη.

 

«Προφανώς καμιά φορά η αγάπη κάποιων ανθρώπων δεν αρέσει στους υπόλοιπους και αυτό το σέβομαι και προχωράω παρακάτω. Ότι και να ακούγεται δεν τον παίρνω προσωπικά και έχω λάβει τεράστια αγάπη και από τον κόσμο. Η διαδικασία της ψηφοφορίας είναι πολύ στρεσογόνα», συμπλήρωσε η Βίλλη.

 

Τέλος αναφέρθηκε στη Μαργαρίτα, που έβαλε τα κλάματα κατά την αποχώρησή της, την οποία βλέπει ως νικήτρια του φετινού κύκλου του MasterChef. «Τη Μαργαρίτα τη γνώρισα από το ξενοδοχείο. Ήταν ένα κορίτσι πολύ συνεσταλμένο. Την πίστεψα πάρα πολύ. Είναι πολύ αληθινή. Είναι αυτό ακριβώς που βλέπουμε. Δεν ήθελα να τη δω να κλαίει. Βλέποντας το επεισόδιο ξέσπασα μόνη μου στο δωμάτιό μου. Η Μαργαρίτα μου έγραψε ένα γράμμα. Θέλω να κερδίσει πάρα πολύ η Μαργαρίτα. Πιστεύω πως μπροστά μας έχουμε μια γυναίκα με πολύ αγνή ψυχή. Θα πάει μπροστά στη ζωή της», δήλωσε για τη φίλη της.

 

#StarKoukou #StarChannelTV #MasterChefGR