Βίκυ Καγιά | 30.9.2019

Η Βίκυ Καγιά και το golden pass που συζητήθηκε!

Τη Βίκυ Καγιά είχαν καλεσμένη το πρωί της Δευτέρας η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης στη «Φωλιά των Κου Κου».

Εν αναμονή του νέου επεισοδίου το βράδυ της Δευτέρας, το γνωστό μοντέλο και κριτής του GNTM απάντησε πρώτη φορά για το golden pass που δόθηκε στην Ελευθερία και σχολιάστηκε έντονα.

«Δεν είναι θέμα χαράς, είναι ότι δεν καταλαβαίνουν γιατί. Γιατί με γυμνό μάτι, όταν βλέπεις ένα κορίτσι σαν την Ελευθερία, λες… Κι όμως έχει τέτοια φωτογένεια, έχει τέτοιες αποστάσεις παντού στο σώμα, στο πρόσωπο, τα μαλλιά, τα δάχτυλα, όλα είναι στη σωστή θέση» είπε η κριτής, υπερασπιζόμενη την απόφαση της επιτροπής να περάσει την 20χρονο κοπέλα απευθείας στο σπίτι.

Όπως συνέχισε: «Μόλις βάζεις αυτό το κορίτσι μπροστά στην κάμερα λες… α στο καλό! Ήμασταν ενθουσιασμένοι γιατί είναι ένα πολύ καλό μοντέλο, βέβαια, είναι τελείως ακατέργαστο μοντέλο, δεν ξέρει, δεν έχει εμπειρία. Και την πήγαμε βήμα βήμα κι επειδή είμαστε λίγο πιο μπροστά από εσάς την έχουμε δει σε κόνσεπτ που δεν περιμέναμε κι έχει πάει καταπληκτικά. Φέτος μπορούμε, ουσιαστικά, και δουλεύουμε με μοντέλα», είπε για την Ελευθερία.