Τρίτο στεφάνι για την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου;

Γιατί απέφευγε να κάνει σχέση με ανθρώπους από τον επαγγελματικό της χώρο;

Μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της διανύει η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, αφού τόσο τα επαγγελματικά της όσο και τα προσωπικά της πάνε από το καλό στο καλύτερο.

Η ηθοποιός άνοιξε το σπίτι της στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και τη Φωτεινή Ψυχίδου και μίλησε για τη σχέση της με τον Σωτήρη Χατζάκη, ενώ απάντησε και στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας για τρίτη φορά.

«Για το τρίτο στεφάνι είμαι ανοιχτή, γιατί θα παίξω τον ρόλο», απάντησε με χιούμορ η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και πρόσθεσε: «Ο γάμος είναι κάτι που δε με αφορά. Δεν είχα ιδέα για τα δημοσιεύματα ότι παντρεύομαι».


Στη συνέχεια, η ηθοποιός εξήγησε γιατί στο παρελθόν δεν είχε κάνει σχέση με κάποιον άνθρωπο από τον ίδιο επαγγελματικό χώρο. «Απέφευγα να κάνω σχέσεις με ανθρώπους του χώρου, λόγω επαγγελματικής ανασφάλειας. Δύο φορές τον χρόνο αναρωτιέμαι τι θα κάνω στη δουλειά», είπε και πρόσθεσε: «Και εγώ και ο σύντροφός μου ξέρουμε πολύ καλά αυτό το επάγγελμα, τις ανασφάλειες και τα θέματα που έχει. Έλεγα γιατί να έχω σύντροφο από τον χώρο και να το ζούμε αυτό σε ένα σπίτι».