Στα παρασκήνια της κοινής φωτογράφισης των δύο νικητριών του GNTM!

Το έπαθλο για το εξώφυλλο του περιοδικό «Madame Figaro»

Πέρασαν τρεις μήνες από την ημέρα του τελικού του GNTM, όπου νικήτριες αναδείχτηκαν η Άννα Μαρία Ηλιάδου και η Κάτια Ταραμπάνκο.

Η κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» και ο Ισίδωρος Φίκαρης βρέθηκε στα παρασκήνια της κοινής φωτογράφισης των δύο νικητριών του γυναικείου διαγωνισμού ομορφιάς.

«Επιτέλους έφτασε η στιγμή για το εξώφυλλο. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη. Έχουμε και πάρα πολύ καλό φωτογράφο. Η αλήθεια είναι ότι αγχώνομαι λίγο, αλλά είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη. Την περίμενα πως και πως αυτή την ημέρα γιατί είναι το πρώτο μου εξώφυλλο. Δεν έχω σκεφτεί αν θα βάλω το εξώφυλλο σε κάδρο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πάρω τουλάχιστον πέντε τεύχη», είπε η Άννα Μαρία Ηλιάδου.

Το ίδιο ενθουσιασμένη δήλωσε και η Κάτια Ταραμπάνκο αφού ένα όνειρό της εκπληρώνεται. «Τα πάμε πάρα πολύ καλά με την Άννα Μαρία είναι μια όμορφη επαγγελματική συνεργασία.», είπε και πρόσθεσε: «Πάω στο Λονδίνο και κάνω κάστινγκ. Πρέπει να κάνω εξάσκηση στην υπογραφή μου για να είναι ωραία όταν υπογράφω συμβόλαια».