Σόλων Τσούνης: Αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησε από το σίριαλ «Έρωτας μετά»

«Όταν αρχίζω κάτι, μου αρέσει να το τελειώνω. Αν μου το αλλάξουν στην πορεία, θα αντιδράσω. Γενικά διεκδικώ αυτό που θέλω»

Είναι ένας από τους πιο γνωστούς ζεν πρεμιέ που γνωρίσαμε μέσα από την κωμική σειρά του Alpha «Το σόι σου», αλλά και την πρόσφατη συμμετοχή του στη σειρά «Έρωτας μετά».

Ο γοητευτικός ηθοποιός μίλησε στη Φωτεινή Ψυχίδου και την κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου» για όλους και για όλα.

Όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε για τη συμμετοχή του στο σίριαλ «Έρωτας μετά», εκείνος είπε με χαμόγελο: «Θα σου πω ότι σταμάτησα από το "Έρωτας Μετά". Πρώτη φορά το λέω γιατί έγινε πρόσφατα».


«Καμιά φορά ξεκινάμε με κάποια δεδομένα και κάποιες προσδοκίες. Είχαμε κανονίσει έναν συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων και στην πορεία τους οδηγεί κάπου αλλού. Αυτό δεν με κάλυψε, πολύ απλά, φιλικά και ωραία είπα να σταματήσουμε. Είπαμε πως είναι καλύτερο να διακόψουμε τη συνεργασία» συμπλήρωσε ο Σόλων Τσούνης.

«Όταν αρχίζω κάτι, μου αρέσει να το τελειώνω. Αν μου το αλλάξουν στην πορεία, θα αντιδράσω. Γενικά διεκδικώ αυτό που θέλω» πρόσθεσε.

Σχετικά με την επιτυχημένη σειρά του Alpha «To σόι σου» που ολοκληρώθηκε έπειτα από πέντε χρόνια, σημείωσε πως: «Όταν ξεκινούσαμε το Σόι δεν ξέραμε σε καμία περίπτωση πως θα κρατήσει πέντε χρόνια. Πιστεύω πως όλοι οι συνάδελφοι περνάμε ακόμα μια φάση πένθους. Είμαστε όλοι σε ένα σοκ που σταμάτησε η σειρά. Το καλοκαίρι, που ήμουν σε περιοδία με τη Λωξάντρα δεν υπήρχε περιοχή στην επαρχία που να μη με πιάσουν να με ρωτήσουν γιατί τελείωσε η σειρά. Όλα όμως τελειώνουν και είναι ωραίο να τελειώνει κάτι όταν είναι στο πικ».

Επίσης, ο ηθοποιός παραδέχθηκε πως έχει τάσεις φυγής κι είχε φύγει κάποια στιγμή στο Παρίσι για μια γνωριμία που, όμως, δεν κατέληξε πουθενά!