Σεμίνα Κατσίβα | 18.2.2020

Η Σεμίνα αποκάλυψε για ποιο λόγο αποχώρησε από το MasterChef

Η απόφασή της να αποχωρήσει οικειοθελώς από το MasterChef στο επεισόδιο της Δευτέρας προκάλεσε μεγάλη έκπληξη.

Η Σεμίνα βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στη «Φωλιά των Κου Κου» και μίλησε τόσο για την εμπειρία της στον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής, όσο και για το προσωπικό σοβαρό πρόβλημα που την ανάγκασε να αποχωρήσει.

«Όλα είναι καλύτερα τώρα και θα τα φτιάξουμε στην πορεία» τόνισε με χαμόγελο η πρώην διαγωνιζόμενη. «Δε σημαίνει πως ήταν σημαντικότερο από το MasterChef αυτό που μου είπα. Απλά ήταν κάτι το οποίο έπρεπε να λυθεί. Δεν έπαιρνε παράταση οπότε αναγκαστικά θα έπρεπε να βάλουμε το MasterChef στο πλάι» πρόσθεσε.

«Από μικρή έβλεπα ζαχαροπλαστείο, όπου ήταν στολισμένο με χριστουγεννιάτικα και έλεγα στη μαμά μου πως ήθελα να έχω ένα τέτοιο! Πρώτη, δευτέρα δημοτικού θα ήμουν. Ήμουν και παχουλό μικρό, δε με άφηνε η μαμά να μαγειρεύω στο σπίτι και τα κέικ τα έκρυβα στην ντουλάπα! Μαγείρευα συνέχεια, όμως, από πολύ μωρό» είπε η πρώην διαγωνιζόμενη του MasterChef.

Ποιον βλέπει ως φαβορί του παιχνιδιού; «Χωρίς να έχω δει ακόμα τα επεισόδια, από την πρώτη μέρα που πήγα να μαγειρέψω, ο παίκτης που ξεχώρησα ήταν ο Δημοσθένης. Θεωρώ πως αυτός είναι πάρα πολύ καλός τόσο σαν μάγειρας όσο και σαν παιδί» είπε η Σεμίνα.

Η νεαρή σεφ μίλησε για τα πρώτα της βήματα στον χώρο της μαγειρικής, τον γάμο σε ηλικία 21 ετών αλλά και τις αντιρρήσεις των γονιών της.

#StarKoukou #StarChannelTV #MasterChefGR