Ποιο πρόσωπο δέχτηκε πρόταση από τον Alpha εκτός τη Λασκαράκη;

Για να αναλάβει τη μεσημεριανή ζώνη

Πολύς λόγος γίνεται τις τελευταίες ημέρες γύρω από το όνομα της Βάσως Λασκαράκη και αν θα τη δούμε στη μεσημεριανή ζώνη του Alpha την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Έρωτας Μετά» αποφεύγει να μιλήσει ανοιχτά γι’ αυτό το γεγονός. Μάλιστα, όταν ο Γρηγόρης Μπάκας της είπε συγχαρητήρια για την πρόταση που έχει δεχτεί δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου»: «Σας ευχαριστώ πολύ, αλλά ακόμα δεν έχω τελειώσει με τα γυρίσματα. Σας ευχαριστώ».

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος στη εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» η ηθοποιός έχει κάνει δύο ραντεβού με το κανάλι και ότι η κουβέντα τους προχωράει!

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Βάσω δέχεται πρόταση για παρουσίαση από το κανάλι της Κάντζας, καθώς όσο ήταν στη σειρά “Το Σόι Σου”, της είχαν ζητήσει να παρουσιάσει το μουσικό παιχνίδι “Νότα Μία”, που ανέλαβε τελικά η Σμαράγδα Καρύδη.

Ανάλογη πρόταση είχε δεχτεί και όταν ήταν στο Mega, για ανάληψη πρωινής εκπομπής αλλά και συμπαρουσίαση στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Από την άλλη πλευρά, εκτός από την ηθοποιό, οι ιθύνοντες του σταθμού έχουν προσεγγίσει ακόμα ένα πρόσωπο για τη συγκεκριμένη ζώνη. Αυτό δεν είναι άλλο από την Ιωάννα Μαλέσκου ή όπως  την αποκαλούν η «Ελένη Μενεγάκη της Κρήτης».

 

 

StarKoukou #StarChannelTV