Παρασκευή Κερασιώτη | 17.12.2020

«Όταν είπα στην οικογένειά μου ότι ήθελα να πάω στο GNTM έπαθαν σοκ»

Η Παρασκευή Κερασιώτη βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης «Στη Φωλιά των Κου Κου». Το μοντέλο μίλησε για την εμπειρία της στο GNTM 3 και τον ρατσισμό που έχει δεχτεί λόγω της καταγωγής της.

«Όταν αποχώρησα από το GNTM έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Εγώ μπήκα στον διαγωνισμό γιατί ήθελα να το δουλέψω και να γίνω μοντέλο. ‘Όταν αποχώρησα κατάλαβα πως όταν ήμουν μέσα έχασα τόσα πράγματα. Οι κριτές πίστευαν πολύ σε εμένα. Άκουγα θετικά σχόλια. Έτσι είπα: “Θα επιστρέψω και θα φτάσω στον τελικό”.  Δε με επηρέασε καθόλου η γνώμη των παιδιών. Κανείς δεν ήθελε να επιστρέψουμε, γιατί πίστευαν πως δεν το αξίζουμε. Ξέρεις ότι σε ένα τέτοιο παιχνίδι θα υπάρξουν επιστροφές. Αν δεν μπορείς να το δεχτείς μη δηλώσεις συμμετοχή», είπε η Παρασκευή.

 

Στη συνέχεια εξομολογήθηκε πως έχει βιώσει τον ρατσισμό για τη καταγωγή της. «Έχω νιώσει ρατσισμό ως τσιγγάνα. Όταν είπα στην οικογένειά μου ότι ήθελα να πάω στο GNTM έπαθαν σοκ. Δεν ήθελα πάντα να ασχοληθώ με το μόντελινγκ, ξεκίνησα να το σκέφτομαι όταν είδα το πρώτο GNTM. Η οικογένειά μου περίμενε ότι θα κερδίσω αλλά δεν πειράζει γιατί για μένα μετά τι θα κάνω από εδώ και πέρα».

 

#StarKoukou #StarChannelTV #GNTMgr