Πάνος Ιωαννίδης: " Έκανα την πρώτη μου κριτική 10 ετών ως προς τη γεύση"

Πόσο χρονών είναι ο σεφ και κριτής του MasterChef;

Μία εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε στον Ισίδωρο Φύκαρη και στη «Φωλιά των Κουκου» ο Πάνος Ιωαννίδης, όπου μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, την ηλικία αλλά και το πολυσυζητημένο στιλ του.

Αρχικά ο κριτής του MasterChef εξομολογήθηκε για τα παιδικά του χρόνια: «Ως παιδί δεν έτρωγα τα πάντα. Ήμουν από τα πιο δύσκολα παιδιά που μπορούσες να ικανοποιήσεις. Έκανα την πρώτη μου κριτική 10 ετών ως προς τη γεύση, όχι ως προς την ποιότητα. Ένας από τους λόγους που έγινα μάγειρας ήταν ότι ξεκίνησα να μαγειρεύω από πολύ μικρός πράγματα που μου άρεσαν περισσότερο από τα φαγητά που έτρωγα».

«Είμαι 44 ετών. Στην εποχή μου δεν υπήρχαν πολλές τηλεοπτικές αναφορές πάνω στην κουζίνα», είπε μαρτυρώντας της ηλικία του.


Για το MasterChef ανέφερε ότι: «Έχει συμβεί πολλές φορές να με μπερδέψουν με άλλο κριτή από το παιχνίδι. Νομίζω ότι φέτος η ομάδα μου πάει πάρα πολύ καλά. Στο σημείο που βρισκόμαστε έχω τους πιο πολλούς παίκτες».

Τέλος, δε θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστες τις στιλιστικές επιλογές των συναδέλφων του στην κριτική επιτροπή. «Ο Λεωνίδας είναι αυτός που δεν τον ενδιαφέρει τόσο πολύ το ντύσιμο. Είναι το εύκολο αγόρι της στιλίστριας. Δύσκολος είναι ο Σωτήρης, ο οποίος κάθεται αρκετή ώρα μπροστά στον καθρέφτη. Αν έχουμε χρόνο είμαι κι εγώ λίγο δύσκολος, αν δεν έχουμε και πρέπει να ντυθώ άμεσα, λέω “πάμε να τελειώνουμε”».