Παναγιώτης Αντωνόπουλος | 11.11.2020

Τι κρύβεται πίσω από τη κόντρα του με τη Ρασέλ;

Τη Δευτέρα πανηγύριζε με την αποχώρηση Ρασέλ, ο Παναγιώτης και την Τρίτη ήταν η δική του σειρά ν’ αποχωρήσει από το GNTM 3. Ο Παναγιώτης το πρωί της Τετάρτης εμφανίστηκε μέσω Skype «Στη Φωλιά των Κου Κου» και μίλησε για τη πορεία του στον διαγωνισμό μόδας και την κόντρα του με τη Ρασέλ

«Ίσως φάνηκα λίγο κακός, αλλά δεν μπορούσα να προσποιηθώ. Η Ρασέλ προσωπικά δεν μου έκανε κάτι. Απλά η στάση της δεν μου άρεσε προς όλα τα παιδία, όχι μόνο προς το πρόσωπο μου. Δεν μου άρεσε που σχολίαζε γενικά και έλεγε πράγματα που γινόντουσαν μέσα στο σπίτι και γενικά δεν ενδιαφέρουν τον κόσμο» είπε ο Παναγιώτης.

Στη συνέχεια αποκάλυψε ένα σκηνικό που συνέβη πίσω από τις κάμερες. Χαρακτηριστικά είπε: «Γενικά, θεωρώ ότι κάποια πράγματα που έλεγε δεν ίσχυαν. Στη δοκιμασία με τα σκουλίκια που είχαμε, η αντιμετώπιση μου προς το πρόσωπο της ήταν λίγο άσχημη προς το πρόσωπο της και μετά πήγα στο πλατό να της ζητήσω συγνώμη και η αντιμετώπιση της ήταν ότι δεν ήθελε να με ακούσει και ότι δεν την ενδιέφερε. Ήταν απαξιωτική».

 

#StarKoukou #StarChannelTV #GNTMgr