Όλοι «Στη φωλιά των Κου Κου»: Πρεμιέρα για Καραβάτου-Κατσούλη!

Για τέταρτη τηλεοπτική σεζόν

Για τέταρτη τηλεοπτική σεζόν η παρέα επέστρεψε με παλιούς και νέους συνεργάτες!

 

«Καλωσήλθατε στη Φωλιά των Κούκου για τέταρτη σεζόν. Ούτε εμείς το πιστεύουμε. Είναι μεγάλη μας χαρά που είμαστε όλοι εδώ», είπαν στην έναρξη η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης.

«Είναι από αυτές τις μέρες που έχεις σκεφτεί τόσα πολλά, τόσο ωραία, τόσο ουσιαστικά πράγματα… δεν πρόκειται να το κάνεις ποτέ!», είπε η Κατερίνα Καραβάτου στο πρώτο καλωσόρισμα στους τηλεθεατές. Στη συνέχεια παρουσίασε και τους υπόλοιπους συντελεστές της εκπομπής.

Και φέτος πρωταγωνιστής «Στη Φωλιά των Κου Κου» είναι η αστεία πλευρά της επικαιρότητας. Από τη Φωλιά θα ξεπηδήσουν αγαπημένα πρόσωπα, με τα οποία θα συνομιλήσουμε επάνω σε κλαριά δέντρων αλλά και μέσα από αναπάντεχες αίθουσες αναμονής.

Θα εισβάλλουν ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο για ανατρεπτικά γευστικά ταξίδια, άνθρωποι της διπλανής πόρτας θα διηγηθούν τις Κου Κου ιστορίες τους αλλά και θα διεκδικήσουν δώρα για τις απρόβλεπτες Κου Κου εμφανίσεις τους. 

Απίθανα δέματα θα παραδοθούν από τον ντελιβερά της εκπομπής στους celebrities της επικράτειας, οι εξειδικευμένοι «Άκου τους παλιούς»  θα δώσουν απαντήσεις σε όσα βασανίζουν τις σχέσεις μας ενώ τα «Κου Κου από σπίτι» βραβεία θα αναδείξουν νικητές από όλη την Ελλάδα για τα πιο αστεία video της εβδομάδας! 

Όπως κάθε χρονιά και φέτος, η Φωλιά θα ξεσκεπάσει αδιαμαρτύρητα αποκλειστικό υλικό και ρεπορτάζ από το GNTM και το MasterChef ενώ οι καθιερωμένες έκτακτες ειδήσεις περιμένουν την ανακοίνωση τους! 

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, η Μαριλού Ρεπαπή, ο Γιώργος Κρικοριάν και η Τζώρτζια Γεωργίου, πιστοποιημένοι κάτοχοι Κου Κου διπλώματος, είναι με τη σειρά τους έτοιμοι για κάθε σχολιαστική αναμέτρηση κι όχι μόνο!

Η πλανητάρχισσα της εκπομπής Άση Μπήλιου, η πιο έγκυρη αστρολόγος του πλανητικού συστήματος, θα αναλύει και θα παρουσιάζει τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας ενώ από φέτος θα σχολιάζει κι όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα!

Ο Λάμπρος Βακιάρος θα ετοιμάζει πεντανόστιμες συνταγές, που θα γίνουν viral αλλά μαζί του θα είναι και ο νικητής του MasterChef 3, Σταύρος Βαρθαλίτης!

 

#StarKoukou #StarChannelTV #star