Ο Σωτήρης Κοντιζάς μίλησε για τον ερχομό του τρίτου του παιδιού

Είναι κοριτσάκι.

Στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κούκου» και στον Γιώργο Κρικοριάν μίλησε ο κριτής του MasterChef, Σωτήρης Κοντιζάς.

Ο γνωστός chef, διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής του, αφού με τη σύζυγό του, αναμένει τη γέννηση του τρίτου τους παιδιού.

«Ιδιαίτερο το καλοκαίρι, με προσοχή, τεστ, αντισηπτικά, όλα αυτά που έπρεπε να κάνουμε. Τα δύο μαγαζιά είναι full time δουλειά. Όταν δεν υπάρχει το MasterChef, που η αλήθεια είναι ότι καταναλώνει πολύ χρόνο από τη μέρα μου, μένει περισσότερος χρόνος για την οικογένεια, τα παιδιά, άντε και λίγος για εμένα… Να κοιμηθώ λίγο παραπάνω και να παίξω κανένα ηλεκτρονικό παιχνίδι.

Έβαλα τα παιδιά μου στην κουζίνα. Με την Αριάννα κάναμε φρέσκα ζυμαρικά, τσουρέκι, κουλουράκι, γλυκές ζύμες. Ξεκινάει δυνατά και της αρέσει να έρχεται στο μαγαζί γιατί υπάρχει χώρος. Ο Kenji είναι μικρός, παίζει με αυτοκινητάκια και μετά από λίγο γκρινιάζει. Τον κυνηγάμε εδώ να μην τον χάσουμε», είπε αρχικά ο Σωτήρης Κοντιζάς που εκτός από αυστηρός κριτής είναι και πολύ τρυφερός μπαμπάς.

Όταν ρωτήθηκε ωστόσο, αν φαντάζεται τον εαυτό του σε ρόλο παρουσιαστή μιας άλλης εκπομπής, ο ίδιος απάντησε γελώντας: «Παρουσιαστή σε μια διαφορετική εκπομπή; Όχι. Νομίζω ότι ο Λεωνίδας είναι πιο κατάλληλος γι’ αυτό. Μαζί με τον Λεωνίδα και τον Πάνο θα μπορούσα να κάνω πολλά πράγματα. Μόνος μου θα έκανα λιγότερα. Δεν λέω ποτέ όχι, όπως δεν είπα όχι όταν με πλησίασαν για το MasterChef. Αν το είχα φανταστεί ποτέ, όχι δεν το είχα φανταστεί. Κοίτα να δεις που πάμε για 5η σεζόν».

«Ήθελα οικογένεια. Πεντάδα πλέον, θα παίζουμε μπάσκετ. Είναι κοριτσάκι. Τον Νοέμβριο θα γεννήσει η γυναίκα μου. Ήμουν στο μαιευτήριο στα προηγούμενα παιδιά. Μακάρι να μπορώ να είμαι και τώρα. Με την Αριάννα δε θυμάμαι τίποτα, με τον Kenji ήταν πιο εύκολα», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός chef και συνέχισε: «Θεωρώ ότι κάποια πράγματα είναι για εσένα και δε χρειάζεται να τα βγάζεις προς τα έξω. Ο γάμος που είχαμε κάνει ήταν πολύ τυπικός. Κάναμε έναν πολιτικό γάμο στο δημαρχείο του Νέου Ηρακλείου. Παντρευτήκαμε ένα μήνα πριν ανοίξω το μαγαζί. Ήταν πριν από το MasterChef».

 

#StarKoukou #StarChannelTV #star