Ο Δημήτρης Σκουλός ως guest κριτής στο πολωνικό Next Top Model

Τι αποκάλυψε για τη συμμετοχή του

«Συμμετείχα στο Πολωνικό Next Top Model που προβάλλεται για 9η σεζόν και είναι το νούμερο ένα show εκεί. Ο ημιτελικός έγινε σε ένα φοβερό ιστιοφόρο της δεκαετίας του ’60. Ταξιδέψαμε στον Σαρωνικό, πήγαμε μέχρι την Αίγινα και η φωτογράφιση έγινε πάνω στο σκάφος. Ήταν πέντε μοντέλα, τρία κορίτσια και δύο αγόρια. Η φωτογράφιση έγινε εν κινήσει. Είχε κάποιες δυσκολίες γιατί εκείνη τη μέρα είχε το χειρότερο καιρό του μήνα. Είχε 6,7 μποφόρ και κουνιόμασταν πολύ αλλά στο τέλος όλα πήγαν τέλεια.

Οι παίκτες και οι παίκτριες του Πολωνικού Next Top Model ήταν υπέροχοι. Εμένα μου άρεσε πολύ ένα μοντέλο που λεγόταν Marios. Όπως λέει και η Βίκυ είναι “υπερσυγκλό”. Δεν ήταν δύσκολο να μιλήσω σε παίκτες που δεν ξέρω γιατί ήταν μοντέλα και είναι κάτι που κάνω στη δουλειά μου 20 χρόνια . Η δυσκολία ήταν που φορούσα συνέχεια τη μάσκα. Δεν την έβγαλα ποτέ, ούτε στην κριτική μου. Το να κάνεις κριτική με όλες τις ορολογίες σε μια γλώσσα που δεν είναι η μητρική σου δεν είναι και το πιο εύκολο, αλλά το κάνω χρόνια. Για να καταλάβεις πόσο καλά ήταν τα μοντέλα πέρασαν και οι πέντε δεν υπήρξε αποχώρηση στον ημιτελικό», είπε ο φωτογράφος.

Ωστόσο μίλησε και για το GNTM 3 και τις αντιδράσεις του κόσμου όταν τον συναντούν στον δρόμο: «Με ρωτάνε στο δρόμο ποιος θα κερδίσει το GNTM. Δεν ξέρω, παίζουν στοίχημα; Επίσης μου λένε ότι από κοντά είμαι πιο ψηλός είμαι 1,92 αλλά δεν φαίνεται, αφού κάθομαι συνέχεια».

 

#StarKoukou #StarChannelTV