Μιλένα: «Έφτιαξα βαλίτσα για το σπίτι του GNTM και τελικά δεν πέρασα»

«Πήγα με πολλή αυτοπεποίθηση»

Η 18χρονη Μιλένα που με μεγάλη ευκολία απέσπασε τέσσερα «ναι» από τους κριτές του GNTM στην πρώτη της οντισιόν, μίλησε για τη στεναχώρια που πήρε όταν δεν κατάφερε να μπει στο σπίτι του διαγωνισμού.

Συγκεκριμένα, η όμορφη κοπέλα που είχε εντυπωσιάσει τους κριτές με το κορμί που διαθέτει, δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση του bootcamp, καθώς στους κριτές δεν άρεσε η πασαρέλα που έκανε.

Στη συνέντευξη που πέδωσε στη «Φωλιά των Κου Κου» και στη Δήμητρα Καλφούτζου είπε χαρακτηριστικά:

«Είχα πολλή αυτοπεποίθηση ότι θα περάσω. Είχα ετοιμάσει όλα μου τα πράγματα για το σπίτι του GNTM από την πρώτη κιόλας οντισιόν, αφού πέρασα με τέσσερα ‘’ναι’’. Είπα ‘’θα μπω’’ και δεν μπήκα και έριξα το κλάμα της ζωής μου!. Η αλήθεια είναι όμως, πως δεν έμεινα ευχαριστημένη από την πασαρέλα μου στην πρώτη φάση του bootcamp. Με ενοχλούσαν τα παπούτσια. Περίμενα πώς και πώς να ακούσω το όνομά μου και δεν το άκουσα. Νευρίασα και έφυγα με τη βαλίτσα μου. Ήταν μεγάλη απογοήτευση γιατί τα είχαμε οργανώσει όλα με τα κορίτσια για το πώς θα είμαστε στο σπίτι, είχα ήδη κάνει φίλες. Δεν μπορούσα να καταλάβω με τι κριτήρια ψήφισαν οι κριτές».