Μαυρίδης | Η περιπέτεια του στο Μεξικό

"Είδαμε απίστευτα πράγματα, είναι τρελοί οι άνθρωποι εκεί".

Ο Γιώργος Μαυρίδης μετά τη περιπέτεια του στο Μεξικό επέστρεψε στην Ελλάδα. Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε στη κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» κατά την άφιξή του στο "Ελ. Βενιζέλος" και αποκάλυψε όσα έγιναν:

 "Πήγαμε στο Μεξικό για γυρίσματα. Ο προορισμός ήταν να πάμε πρώτα Μεξικό και μετά Βραζιλία, ένα μήνα και να γυρίσουμε. Εγώ έχω έναν πολύ καλό μου φίλο εκεί. Το ένα παιδί από την ομάδα έχει συγγενείς στο Μεξικό. και δήλωσα τη διεύθυνση αυτού του ανθρώπου και το όνομά του. Δεν το δέχονταν ότι θα μείνω σπίτι του και με ρωτούσαν ποιο είναι το ξενοδοχείο που θα μείνω. Τους απάντησα ότι δεν έχω ξενοδοχείο και θα μείνω σε αυτό το σπίτι, αλλά δεν το δέχτηκαν. Πήραν τα διαβατήρια μας, τα χαρτιά μας και τα κινητά μας.

Μας πήγανε σε ένα γραφείο, δεν δώσαμε όλοι συνέντευξη, διάλεξαν 1-2 παιδιά. Πήγα να τους πω τι γίνεται και δεν το δέχτηκαν. Μείναμε με το φανελάκι και μια βερμούδα σε ένα κελί. Για 12 ώρες δε μας επέτρεψαν να μιλήσουμε σε κανένα. Δεν μας έδιναν φαγητό και νερό επίτηδες. Σε μία φάση αρχίσαμε να νευριάζουμε. Δηλαδή τους ρωτάγαμε γιατί μας συλλάβατε; Μας απαγάγατε; Αφήστε μας να μιλήσουμε με έναν δικηγόρο.

Κάποια στιγμή προφανώς το φουντώσαμε και εμείς, για να κάναμε κάτι, να δημιουργήσουμε ένα επεισόδιο γιατί αν δεν το κάναμε θα είχαμε μείνει εκεί. Πήραμε τηλέφωνο, αλλά μας χλεύαζαν και μας ειρωνεύονταν. Παίρναμε με απόκρυψη για να μιλήσουμε με κάποιον δικό μας. Μείναμε τρεις νύχτες. Δεν θα σου πω συμπεριφορά για καταπάτηση δικαιωμάτων. Για να πάρουμε τηλέφωνο μαλώναμε συνέχεια. Χάρη μας κάνανε. Σε τέσσερις μέρες εγώ πήρα δύο τηλέφωνα από ένα λεπτό. Και ξαφνικά μας λέει παιδιά φεύγετε. Τους λέμε οκ, να φύγουμε αφού δεν μας θέλετε δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά να συνεχίσουμε τον προορισμό μας να πάμε στη Βραζιλία. Όχι μας είπαν. Και ενώ μας δίνουν εισιτήρια και μας λένε θα πάτε Αθήνα. Δεν ξέρω γιατί έγινε, είναι τρελοί οι άνθρωποι δεν πάνε καλά".

StarKoukou #StarChannelTV #star