Μαρία Κατσαφάδου: Εκτός από διάσημους γονείς έχει και διάσημη πεθερά!

Η ηθοποιός μίλησε στην Φωτεινή Ψυχίδου για τον γάμο της, τη γέννηση του γιου της, και τη σχέση της με τη πεθερά της.

Η Μαριλού Κατσαφάδου, η οποία πρωταγωνιστεί φέτος στην παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη, «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του», είναι κόρη του γνωστού ηθοποιού από «Το νησί», Θοδωρή Κατσαφάδο και της επίσης ηθοποιού, Χριστίνας Βαρζοπούλου που τη γνωρίσαμε μέσα από το «Λοβ Σόρι».

Εκτός από τους διάσημους γονείς της όμως, η Μαριλού, έχει και διάσημη πεθερά! Ο λόγος για τη Χριστίνα Τσάφου, η οποία είναι η μητέρα του συζύγου της Μαριλού, Χρήστου Ζαχαριάδη.

Η ηθοποιός μίλησε στην Φωτεινή Ψυχίδου και στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», για τον γάμο της, τη γέννηση του γιου της, αλλά και τη σχέση της με τη διάσημη πεθερά της.

«Με ωρίμασε πάρα πολύ το ότι έγινα μάνα και άνοιξα σπίτι με τον άντρα μου. Πήρα 24 κιλά στην εγκυμοσύνη και τα έχασα. Τώρα είμαι πιο αδύνατη από πριν», είπε αρχικά η Μαριλού, ενώ συνέχισε μιλώντας για την πεθερά της, Χριστίνα Τσάφου: «Αγαπιόμαστε πολύ με την πεθερά μου. Τη Χριστίνα την Τσάφου τη γνωρίζω πριν γνωρίσω τον Χρήστο, οπότε ήταν για μένα η Χριστίνα, σαν συνάδελφος. Μας βοήθησε πάρα πολύ το ότι δουλέψαμε μαζί πέρσι και ήμασταν στο ίδιο καμαρίνι. Με εμπιστεύεται πολύ και έχει το κεφάλι της ήσυχο με μένα ότι το παιδί της είναι σε καλά χέρια τώρα».