Μάρα Ζαχαρέα: Πώς είναι να είσαι Παρουσιάστρια Ειδήσεων εν μέσω πανδημίας

"Είχα φόβο και άγχος ανάμεικτα με έκπληξη"

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε η Μάρα Ζαχαρέα στο περιοδικό «OΚ!» και στη Ναταλία Αργυράκη, όπου μίλησε για τις δύσκολες μέρες που βιώνουμε και το πώς ο κορωνοϊός άλλαξε τη ζωή της.

 

Η Διευθύντρια Ειδήσεων και παρουσιάστρια του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του Star, όταν ρωτήθηκε αν η πανδημία είναι μία από τις πιο δύσκολες στιγμές στην επαγγελματική της πορεία, απάντησε ότι ήταν μία πρωτόγνωρη κατάσταση, καθώς κάτι τέτοιο συμβαίνει μία φορά στα 100 χρόνια.

 

«Οι εξελίξεις ήταν καταιγιστικές. Καταφέραμε γρήγορα στο Star να πιάσουμε τον παλμό τού τι ήθελε να δει ο κόσμος, δηλαδή συνεχείς ιατρικές πληροφορίες για το πώς μπορεί να προστατευτεί. Έτσι, ο τηλεθεατής μάς αντάμειψε με πρωτιές σε καθημερινή σχεδόν βάση. Όταν ρισκάρεις την υγεία σου και πας στη δουλειά σου – συγκριτικά με το να έμενες κλεισμένος στο σπίτι, εννοώ-, είναι, αν μη τι άλλο, μία ηθική ανταμοιβή να σε παρακολουθεί ο κόσμος», είπε χαρακτηριστικά η άνκοργουμαν του Star.

 

Μάλιστα, δήλωσε ότι ήταν αγχωμένη κι έκπληκτη ταυτόχρονα που βίωνε αυτή την κατάσταση, ενώ τόνισε ότι φοβόταν πολύ μην τυχόν και είναι ασυμπτωματική και κολλήσει κάποιον από την οικογένειά της.

 

 

#StarKoukou #StarChannelTV #star