Κέισι Μίζιου: Πρωταγωνιστεί στο music video του Ιάσονα Μανδηλά «Μόνο Εσένα»

Το αστείο περιστατικό στο κομμωτήριο της μαμάς της.

Πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε το official music video του Ιάσονα Μανδηλά «Μόνο Εσένα», στο οποίο πρωταγωνιστεί η Κέισι Μίζιου που γνωρίσαμε μέσα από τον 2ο κύκλο του GNTM.

Η κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» και ο Ισίδωρος Φίκαρης βρέθηκαν στα γυρίσματα και εξασφάλισαν δηλώσεις του τραγουδιστή αλλά και του μοντέλου.

Ο ταλαντούχος ερμηνευτής δήλωσε πως είναι πολύ χαρούμενος που συνεργάστηκε με την Κέισι. «Την έχω λατρέψει από τότε που την έβλεπα στο GNTM. Είμαι ενθουσιασμένος που δέχτηκε να συνεργαστεί μαζί μου. Ήμουν φανατικός του GNTM και της Κέισι». Παράλληλα, ανέφερε ότι εκτός από την Κέισι είχε ξεχωρίσεις την Άννα – Μαρία αλλά και τη Μαρία.

Στη συνέχεια, η Κέισι Μίζιου είπε πως νιώθει πολύ τυχερή που έκανε το πρώτο της video clip με τον Ιάσονα Μανδηλά, ενώ αναφέρθηκε και σε ένα αστείο περιστατικό που της συνέβη λίγες ημέρες μετά τον τελικό του τηλεοπτικού διαγωνισμού ομορφιάς.

«Η μαμά μου έχει κομμωτήριο και επειδή εκεί λέγονται όλα τα κουτσομπολιά πηγαίνουν για να μάθουν τα νέα. Μετά τον τελικό είχα πάει στο κομμωτήριο για να τη βοηθήσω και οι πελάτες είχαν μείνει έκπληκτοι και ρωτούσαν αν θα τους φτιάξω εγώ τα μαλλιά».

#StarKoukou #StarChannelTV #star