Καυγάδισαν on camera Ψυχράμη-Μακαλιάς: «Μία άχρηστη με έχεις βγάλει»

Ο έρωτας μάλλον δεν περνάει από το στομάχι

Η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς είναι παντρεμένοι εδώ και τέσσερα χρόνια κι έχουν αποκτήσει έναν γιο, o οποίος είναι σήμερα δύο ετών και πηγαίνει στον παιδικό σταθμό!

«Ο γιος μας πηγαίνει στον παιδικό, αλλά κανένας δεν έκλαψε! Ήμασταν όλοι με το χαμόγελο! Κι εμείς που τον αφήναμε κι εκείνος που ήταν εκεί!» είπε η Αντιγόνη Ψυχράμη στην Δήμητρα Καλφούντζου και την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Μπορεί ο μπόμπιρας να έκλεισε τα δύο του χρόνια, όμως οι πολυάσχολοι γονείς του δεν έχουν προλάβει να τον βαπτίσουν ακόμη. Είναι κάτι που θα γίνει μέσα στο φθινόπωρο.

Το ζευγάρι μοιράστηκε με την εκπομπή στιγμές από την καθημερινότητά του σπίτι, αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά ότι έχει πολύ χιούμορ.

«Τσακωνόμαστε συνέχεια! Αν ήμασταν παιδιά, θα παίζαμε ξύλο! Απλά κρατάμε τον πολιτισμό, γιατί είμαστε πια ενήλικες», είπαν με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

Μία από τις πολλές φορές, λοιπόν, που αρπάχτηκαν ήταν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. Η αιτία; Η μαγειρική. Η κυρία του σπιτιού υποστηρίζει ότι το οικογενειακό τραπέζι γεμίζει από τα χεράκια της, ο κύριος ότι τις περισσότερες ημέρες μένει... νηστικός. «Μία άχρηστη με έχεις βγάλει», είπε η Αντιγόνη Ψυχράμη, μεταξύ σοβαρού και αστείου...