Κατερίνα Πεφτίτση | 4.10.2019

Το plus size μοντέλο που συζητήθηκε όσο κανένα άλλο

Ήταν μία από τις πρώτες παίκτριες, μαζί με την Πόπη, που αποχώρησαν από το σπίτι του GNTM. Για ποιο λόγο; Η Κατερίνα δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τη δύσκολη δοκιμασία, στην οποία οι παίκτριες έπρεπε να κατέβουν από το πλάι ενός κτιρίου.

Το plus size μοντέλο που από την αρχή ενθουσίασε την κριτική επιτροπή μίλησε για τη μικρή της εμπειρία στο παιχνίδι. «Ήμουν έτοιμη για το τι θα ακούσω από τον κόσμο… Ότι θα υπήρχαν και κακά σχόλια» είπε αρχικά στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη.

Πώς πήρε την απόφαση να πάει στο παιχνίδι, γνωρίζοντας πώς θα άκουγε πολλά σχόλια για το σώμα της; «Ήξερα ότι μπορεί σε κάποιους να μην αρέσει το σώμα μου, να τους χαλάει την αισθητική τους αλλά εγώ προσωπικά δεν είμαι κομπλεξική. Μου αρέσει το διαφορετικό… μου αρέσουν τα plus size, τα petites, τα κανονικά μοντέλα, μου αρέσουν οι διαφορετικές προσωπικότητες διότι αν ήμασταν όλοι το ίδιο θα ήταν πολύ βαρετή η ζωή» απάντησε η make up artist και ηθοποιός.

Η Κατερίνα δήλωσε στη συνέχεια πως θα ήθελε να πάει ξανά στο GNTM, αφού δεν πρόλαβε να το ζήσει όσο θα ήθελε. Να περάσει από τις δοκιμασίες, να γνωρίσει και να συνεργαστεί με μεγάλους φωτογράφους.

Από τις παίκτριες που θεωρεί δυνατά χαρτιά είναι η Μαρία η αγρότισσα αλλά και η Κέισι. Θεωρεί όμορφες τις πέντε κοπέλες της ομάδας «FF», ωστόσο από αυτά που έχει δει κάτι τη σταματάει... ενώ θεωρεί ότι ένα μοντέλο πρέπει να είναι πρότυπο σε όλα.

Κλείνοντας αποκάλυψε ότι γράφει μουσική και στίχους και μέσα στις επόμενες ημέρες θα κυκλοφορήσει το πρώτο της τραγούδι.