Κατερίνα Λένη: Τι συνέβη με τους παίκτες που μπήκαν ξανά στο σπίτι;

Έχει έρθει σε αντιπαράθεση με τη Μάρλεν;

Αυτή τη φορά αναφέρθηκε στη Μάρλεν λέγοντας πως δεν υπήρξε καμία ρήξη μεταξύ τους, αλλά και ότι δεν έχει έρθει σε αντιπαράθεση μαζί της. Εγώ συνέβαλα στο γεγονός η Μάρλεν να ξαναμπεί στο σπίτι με πολύ δίκαιο τρόπο. Όταν ψήφισα το πιάτο της Μάρλεν το έκανα πολύ αντικειμενικά. Τώρα γιατί αυτός ο τρόπος της απέναντί μου, δε γνωρίζω. Κάποιες παρατηρήσεις που είχαν γίνει είχαν να κάνουν με την καθαριότητα και την υγιεινή».

Στη συνέχεια, μίλησε για τη συμπεριφορά των παικτών που επέστρεψαν στο σπίτι: «Τα παιδιά που μπήκαν ξανά μέσα στο σπίτι, μπήκαν με μια επιθετικότητα απέναντι σε εμάς, λες και φταίγαμε εμείς για το γεγονός ότι βγήκαν από το διαγωνισμό. Οπότε, όλα αυτά που έχουν πει και η Μαριάννα, ειπώθηκαν πολλά πράγματα που δεν είναι καλά πράγματα. Το ότι δε χάρηκε κανείς, δε χάρηκε. Τώρα να λέμε ψέματα; Δε χαρήκαμε γιατί κάνεις έναν αγώνα, εσένα δε σου έχει δοθεί, πρώτη, δεύτερη, τρίτη, τέταρτη, πέμπτη ευκαιρία, είσαι με το σπαθί μέσα στον διαγωνισμό και έρχονται τα παιδιά με όλες αυτές τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν και έρχονται με μια πολύ μεγάλη επιθετικότητα. Μας έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση ο τρόπος που μας αντιμετώπισαν όλους εμάς που ήμασταν μέσα στο σπίτι».

Η πολυσυζητημένη παίκτρια του τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τη Μαριάννα. «Έχουν ειπωθεί τόσα πολλά πράγματα από πίσω και από την Μαριάννα, αυτό το εικοσάχρονο κοριτσάκι δεν μπορώ να την πάρω αγκαλιά και να δείξω κάτι που δεν αισθάνομαι. Μπράβο της που κατάφερε επάξια να μπει ξανά στον διαγωνισμό, αλλά μέχρι εκεί», είπε η Κατερίνα Λένη.

#StarKoukou #MasterChefGR