Κατερίνα Λέχου: «Σε πολλά σίριαλ δεν ήμουν η πρώτη επιλογή!»

Οι άντρες, η καθαριότητα και οι «Άγριες Μέλισσες»

Είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές και ταλαντούχες γυναίκες που πέρασαν τα τελευταία χρόνια από το θέατρο και την τηλεόραση.

Η Κατερίνα Λέχου μίλησε στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και στη «Φωλιά των Κου Κου» για τις απαιτήσεις που έχει η νέα της παράσταση «Αρχιμάστορας Σόλνες» όπου πρωταγωνιστεί με τον Γρηγόρη Βαλτινό, για την εμμονή της με την καθαριότητα, αλλά και τους… άντρες.

«Οι άντρες είστε άλλη ράτσα… άλλο ζώο» εξομολογήθηκε η ηθοποιός. «Το 99% των αντρών δε μιλάνε» συνέχισε, λέγοντας πως εκτονώνεται με τις φίλες της, αναλύοντας τα πάντα!

Η Κατερίνα ανέφερε ότι πολλές φορές κυκλοφορεί χωρίς ίχνος μακιγιάζ, ωστόσο θεωρεί ότι είναι έλλειψη πολιτισμού να βγαίνεις άπλυτος το 2019 στους δρόμους!

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην παραλίγο συμμετοχή της στο σίριαλ του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες». «Ανέφερα ότι μου έγινε πρόταση για τις Άγριες Μέλισσες. Μου έχουν γίνει πολλές προτάσεις που δεν τις έχω αναφέρει. Έχω πει πολλές φορές ότι δεν ήμουν η πρώτη επιλογή σε πολλά σίριαλ. Στο "Είσαι το ταίρι μου" δεν ήμουν η πρώτη επιλογή, στο "Νησί" δεν ήμουν η πρώτη επιλογή, στο "Ευτυχισμένοι μαζί" ήμουν μαζί με άλλες πέντε προταθείσες… μου ξέφυγε και είπα ότι μου έγινε πρόταση για τις Άγριες Μέλισσες. Σιγά μην κάτσω να απαριθμήσω αυτά που μου έχουν προτείνει» είπε η ηθοποιός.