Καραβάτου για Καλίδη: «Σε πιάνει ένα σφίξιμο…»

Η συνέντευξη του τραγουδιστή έχει προκαλέσει αντιδράσεις

Οι πολυσυζητημένες δηλώσεις του Πάνου Καλίδη για την ομοφυλοφιλία σχολιάστηκαν και από την Κατερίνα Καραβάτου το πρωί της Παρασκευής στον αέρα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου»:

«Υπήρξαν πολλές αντιδράσεις είναι η αλήθεια. Πραγματικά είναι σωστό να είμαστε προσεχτικοί όταν διατυπώνουμε δημόσιο λόγο προς όλες τις κατευθύνσεις. Σε πιάνει ένα σφίξιμο. Σκέφτεσαι διάφορα πράγματα που μπορεί αυτό να προκαλέσει και είναι καλό να είμαστε πολύ προσεχτικοί».

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός τραγουδιστής δήλωσε, μεταξύ άλλων, στο περιοδικό Λοιπόν: «Με το γιόκα μου θα βάλω να δούμε ένα ωραίο σέξι βίντεο κλιπ, όμορφα κορίτσια που θα κουνάνε τον ποπό τους, ενώ στα κορίτσια μου δε θα τους βάλω να δουν ένα αγόρι κι ένα κορίτσι να φιλιούνται και να με ρωτάνε: «Τι κάνουν αυτοί οι δύο εκεί μπαμπά;». Δεν θέλω καν να το σκέφτομαι. Είμαι κατά της ομοφυλοφιλίας, όχι κατά των ομοφυλόφιλων. Έχω φίλους ομοφυλόφιλους, αλλά δεν υποστηρίζω ότι αυτό είναι φυσιολογικό και καλό, γιατί όλα εξελίσσονται στη ζωή μας… αν εξελιχθεί η ομοφυλοφιλία, που θα καταλήξει, σε κάτι καλό;

Όταν ένας ομοφυλόφιλος υιοθετήσει ένα παιδί και το μεγαλώσει ως πατέρας, αυτό είναι καλό. Αν ένας ομοφυλόφιλος, εξωτερικά άντρας, το μεγαλώσει σαν μητέρα, το παιδί όταν καταλάβει πολύ γρήγορα τι γίνεται, μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα. Ειδικοί είναι οι ψυχολόγοι σε αυτό. Δεν είναι το φυσιολογικό αυτό. Δικαίωμα να μεγαλώσουν ένα παιδί έχουν όλοι, αλλά δεν είναι το ίδιο να μεγαλώνεις ένα παιδί κι ένα ζώο».