Κανάκης εναντίον ΣΚΑΪ: Στη φόρα τα e - mails που έστελνε ο ένας στον άλλον!

Κόντρα δίχως τέλος για τους «Ράδιο Αρβύλα» και το κανάλι του Φαλήρου

Σκληραίνει η κόντρα ανάμεσα στον Αντώνη Κανάκη και τον ΣΚΑΪ. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα ο τηλεοπτικός σταθμός εξέδωσε νέα ανακοίνωση στην οποία χαρακτηρίζει «αποκυήματα της φαντασίας» των Αρβύλα όλα όσα οι παρουσιαστές αναφέρουν στην ανάρτησή τους στα social media, παραθέτοντας μάλιστα αποσπάσματα από τα email που αντάλλασσαν οι δύο πλευρές.

«Παρακολουθώ στενά την πορεία των τηλεοπτικών πραγμάτων και προσπαθώ να βρω μία λύση προκειμένου να βγούμε στον αέρα με κάπως φυσιολογικές συνθήκες. Φοβάμαι ότι αυτή τη στιγμή, έτσι όπως έχει εξελιχθεί ο χάρτης, αυτό δεν γίνεται.»
«Κουράστηκα και νιώθω ότι δεν θα αντέξω και τρίτη σεζόν στην οποία το prime time του καναλιού μου αντιμετωπίζει τόσο σοβαρά προβλήματα.»
«Σε ότι αφορά όμως τα δικά μας προγράμματα, όπως ανέφερα και σε προηγούμενο mail, δεν είμαστε διατεθειμένοι να τα θέσουμε με ευκολία σε «κίνδυνο» και φθορά.»
«…έτσι όπως είναι τώρα τα πράγματα καλύτερα να αφήσουμε το πρώτο μισό της σεζόν και βλέπουμε από Ιανουάριο…»
«…πιστεύω πως η καλύτερη λύση είναι να βγούμε κανονικά στις περσινές ημέρες και ώρες όταν ξεκινήσει το ΒΒ…»

Ο ΣΚΑΪ σέβεται και τηρεί τις συμφωνίες που υπογράφει με συμβάσεις και για αυτό μέχρι και τον Ιανουάριο 2020 επέδειξε καλοπιστία και ευελιξία καταβάλλοντας μάλιστα στο σύνολό της την αμοιβή της ομάδας των Ράδιο Αρβύλα, παρά την συστηματική τους άρνηση να βγούνε στον αέρα. Όμως όλα έχουν τα όριά τους…
Τα υπόλοιπα που αναφέρονται στην μακροσκελέστατη επιστολή τους αποτελούν αποκυήματα της φαντασίας τους.

Ο Αντώνης Κανάκης δεν έκατσε με σταυρωμένα χέρια, πέρασε στην αντεπίθεση και έκανε μία ανάρτηση στο Facebook δημοσιεύοντας τα e- mails που έστελνε στο κανάλι του Φαλήρου.