Κακούρης: Η δραματική σκηνή στις «Άγριες Μέλισσες» που κατέληξε σε κωμωδία

Υπάρχει μία συμπρωταγωνίστριά του με την οποία έχει έρθει πιο κοντά

Ο Λεωνίδας Κακούρης έχει κερδίσει τις εντυπώσεις μέσα από τη συμμετοχή του στις «Άγριες Μέλισσες» όπου ενσαρκώνει τον «Δούκα Σεβαστό».

Εκτός από το υποκριτικό του ταλέντο, πολλά θετικά σχόλια έχει αποσπάσει και η φωνή του. «Φυσικά και χαίρομαι που αρέσει η φωνή μου. Θρέφει τη ματαιοδοξία μου», απάντησε με χιούμορ στη Νάντια Ρηγάτου και την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Ο ταλαντούχος ηθοποιός απόρησε με το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα συζητιέται πάρα πολύ το όνομά του. «Έχω βγάλει τις τριπλάσιες selfies αυτό το διάστημα από ότι είχα βγάλει φωτογραφίες σε όλη μου τη ζωή».

Ο Λεωνίδας Κακούρης και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές από τις Άγριες Μέλισσες περνούν πολλές ώρες στα γυρίσματα. Όπως είναι φυσικό, έχει έρθει πολύ κοντά με την Κατερίνα Διδασκάλου μιας και έχουν πολλές σκηνές μαζί.


Άραγε του έχει συμβεί να τον πιάσουν τα γέλια τη στιγμή που γυρίζουν κάποια σκηνή; «Φυσικά και έχει συμβεί να με πιάσουν τα γέλια σε σκηνή», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Όταν είχε τσιμπήσει τον Δούκα μια οχιά, παρουσίασα έναν Δούκα έντρομο που δεν συνειδητοποιεί τι τον έχει τσιμπήσει και λέει… α, κουνούπια!»