«Καφέ της Χαράς»: Για πρώτη φορά μετά από 16 ολόκληρα χρόνια ποζάρουν μαζί.

Πότε θα το δούμε στις οθόνες μας;

Έχουν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα του «Καφέ της Χαράς» και ο πρώτος κύκλος πρόκειται να ξεκινήσει στις αρχές του Ιανουαρίου και να τελειώσει το καλοκαίρι του 2020

Οι τέσσερις πρωταγωνιστές της σειράς, Χάρης Ρώμας, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Τζόυς Ευείδη και Ρένια Λουιζίδου επιστρέφουν 16 χρόνια μετά με μία πολύ συγκινητική φωτογράφιση λίγο πριν τη μεγάλη τηλεοπτική πρεμιέρα!

Όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος στη «Φωλιά των Κου Κου», τη Ρένια Λουιζίδου, τη Χριστίνα Τσάφου και τον Χάρη Γρηγορόπουλο θα τους δούμε μόνο σε πέντε επεισόδια του σίριαλ.

Η τηλεοπτική Χαρά, θα μπει στο καστ απ’ το πρώτο κιόλας επεισόδιο, όμως, θα «εξαφανιστεί» για αρκετά επεισόδια και θα επιστρέψει στο ένατο επεισόδιο της σειράς.

Το απόγευμα της Παρασκευής έγινε και η επίσημη φωτογράφηση των πρωταγωνιστών κι έτσι είδαμε, για πρώτη φορά μετά από 16 ολόκληρα χρόνια, τη «Σταυρούλα», τον «Φατσέα», τον «Πώποτα» και τη «Χαρά» να ποζάρουν μαζί.


Η Τζόυς Ευείδη ανέβασε φωτογραφία στο Instagram με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση, τον Χάρη Ρώμα και τη Ρένια Λουϊζίδου, κάνοντάς μας να ανυπομονούμε ακόμα περισσότερο για την επιστροφή του «Καφέ».