Ιωάννης Χαραλάμπους: Η στρατηγική του Δημήτρη στην αναμέτρηση με τον Ηλία.

Όλα όσα είπε στους Κου Κου

Ο Ιωάννης Χαραλάμπους ήταν ανάμεσα στους παίκτες που επέστρεψαν στο MasterChef και προσπάθησαν να φορέσουν και πάλι τη λευκή ποδιά, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν.

«Ήταν μία επιστροφή γεμάτη συναισθήματα. Δε σας κρύβω ότι ήθελα πάρα πολύ να επιστρέψω και γι’ αυτό και έβαλα τα δυνατά μου, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερα. Χάρηκα πολύ που είδα πολύ τα παιδιά», είπε ο πρώην παίκτης του διαγωνισμού μαγειρικής.

Όπως θυμόμαστε ο Ιωάννης ήταν προτεινόμενος προς αποχώρηση και παρόλο που είχε στην κατοχή την τη «χρυσή» κάρτα ασυλίας δεν τη χρησιμοποίησε και έτσι δεν μπόρεσε να συνεχίσει στο MasterChef.

Άραγε έχει μετανιώσει γι’ αυτή του την επιλογή; «Όχι, ακόμα δεν έχω μετανιώσει που δε χρησιμοποίησα τότε την κάρτα ασυλίας», απάντησε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στη θερμή υποδοχή που του επιφύλαξαν κάποιοι από τους συμπαίκτες του όταν τον είδαν και πάλι στο παιχνίδι. «Πραγματικά για εμένα ήταν μία νίκη. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις ανθρώπους που να θέλουν να είσαι στην παρέα τους».

Κλείνοντας, σχολίασε την απόφαση του Ηλία να μην επιλέξει τον αντίπαλό του και να βρεθεί αντιμέτωπος με τον Δημήτρη Μπέλλο και όχι με τον Σταυρή όπως επιθυμούσε.

«Δεν ξέρω πώς το σκέφτηκε ο Ηλίας, αλλά πιστεύω ότι έκανε την καλύτερη επιλογή. Δε θα ήταν δίκαιο για εμένα να υποδείξεις κάποιον και να διαγωνιστεί σε δοκιμασία αποχώρησης και να φύγει χωρίς να έχει κάνει κάποιο λάθος. Από την άλλη πλευρά, η επιλογή του Μπέλλου έδειξε ότι δε φοβάται καθόλου τις μαγειρικές του ικανότητες και έκανε ακόμα πιο αισθητή την παρουσία του στον διαγωνισμό. Θεωρώ ότι ήταν μια πολύ καλη στρατηγική εκ μέρους του».

#StarKoukou #StarChannelTV