Η Κάτια Ταραμπάνκο παραδέχεται ότι είναι ερωτευμένη με τον Γιώργο Λάγιο!

Γιατί χώρισε με τον Γιάννη Χαλβατζή;

Η Κάτια Ταραμπάνκο, η μία από τις δύο νικήτριες του GNTM 2019, έκανε μία εκ βαθέων εξομολόγηση στην Τζώρτζια Γεωργίου και τη «Φωλιά των Κου Κου».

«Αισθάνομαι την Ελλάδα πατρίδα μου. Τα ελληνικά είναι η μητρική μου γλώσσα, έχω και ελληνικό αίμα», είπε εξηγώντας ότι έχει κι ελληνική καταγωγή από την πλευρά της μητέρας της αλλά και το πώς ήρθε από την Ουκρανία.

«Προς το παρόν σκέφτομαι να κάνω μόνο μόντελινγκ και σκέφτομαι να φύγω στο εξωτερικό», είπε το πολυσυζητημένο μοντέλο που από το Facebook βρέθηκε να συμμετέχει με έναν μικρό ρόλο στη σειρά «Επιστροφή».

Ήταν η καριέρα της ο λόγος που χώρισε από τον προηγούμενο σύντροφό της Γιάννη Χαλβατζή; «Ο Γιάννης μού έκανε πρόταση συμβίωσης αλλά ήταν σε λάθος timing. Ψιλοφρίκαρα εκείνη τη στιγμή γιατί ήταν η φωτογράφιση του τελικού. Μετά το παιχνίδι προσπαθήσαμε να είμαστε μαζί αλλά δε μας βγήκε και οι δρόμοι μας χωρίστηκαν ομαλά» απάντησε.

Μάλιστα, η Κάτια αναφέρθηκε και στον νέο της σύντροφο. «Είμαι σε σχέση με τον Γιώργο Λάγιο, περνάμε πάρα πολύ όμορφα και είναι πολύ συνειδητοποιημένα τα πράγματα γιατί ξέρει ότι θα φύγω στο εξωτερικό, ότι η δουλειά μου είναι το νούμερο ένα. Από τον Γιώργο δε θα έβγαινε δαχτυλίδι από την τσέπη γιατί ξέρω πού μπλέκω», είπε ξεσπώντας στα γέλια!