Η Κατερίνα Καραβάτου για τον Γιώργο Καπουτζίδη και την ομοφυλοφιλία

«Εξαιρετικός, εξαιρετικός»!

Ο Γιώργος Καπουτζίδης το απόγευμα της Δευτέρας μίλησε στην εκπομπή φλΕΡΤ με τη Νάντια Κοντογεώργη ανοιχτά για την ομοφυλοφιλία του.

Οι δηλώσεις του έπαιξαν σε όλα τα μέσα και βέβαια σχολιάστηκαν και σε αρκετές εκπομπές. Το πρωί της Τρίτης, μετά την προβολή του σχετικού βίντεο, η Κατερίνα Καραβάτου τοποθετήθηκε ως εξής:

«Τα πράγματα που είπε, ο τρόπος με τον οποίο μίλησε… Όταν κάτι το έχεις ζήσει, το έχεις βιώσει, τα ‘χεις βρει με τον εαυτό σου, ο τρόπος με τον οποίο μιλάς μετά γίνεται πολύ κανονικός. Όταν μίλησε για την ομοφυλοφιλία του, τι σημαίνει γι’ αυτόν, πώς το έχει ζήσει από τα παιδικά του χρόνια μέχρι την εφηβεία του και μετά που άρχισε να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα, όταν μίλησε για τη σχέση του με την οικογένειά του… Εξαιρετικός, εξαιρετικός»!

«Για μένα δεν ήταν τόσο ενδιαφέρουσα η παραδοχή, όσο η ανάλυση, το πόσο στήριξε και πώς εξήγησε αυτά τα πράγματα. Απλά, ήρεμα και ωραία», πρόσθεσε ο Κρατερός Κατσούλης.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Καπουτζίδης είπε τα εξής: «Η δική μου ομοφυλοφιλία δεν με εμπόδισε ποτέ από το να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα. Φυσικά και με οδήγησε στο να είμαι λίγο πιο κλειστός, λίγο πιο φοβισμένος στην εφηβεία μου, αλλά δεν με εμπόδισε ποτέ από το να ονειρεύομαι. Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι δεν θα καταφέρω αυτά που θέλω στη ζωή μου… Επίσης είχα τη χαρά και την τιμή να έχω γονείς δύο υπέροχους ανθρώπους που μπορεί να μην τους ήταν το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο, αλλά την αγάπη για το παιδί τους την έβαζαν πολύ πιο πάνω από το τι θα πει ο κόσμος. Οπότε όλα καλά, μην ακούτε κανέναν. Θα ζοριστείτε, αλλά να θυμάστε ότι δεν χρειάζεται να κάνετε παρέα με όλους. Θα βρείτε ανθρώπους που θα μπορείτε να συνεννοηθείτε».

 

 

#GNTMgr #StarKoukou #StarChannelTV