«Η φωλιά των Κου Κου» Στα Παρασκήνια των Audition | MasterChef 4

Τι είπαν στην κάμερα της εκπομπής οι τρείς κριτές

To MasterChef επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του Star και το ενδιαφέρον των τηλεθεατών έχει χτυπήσει «κόκκινο».

Η τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής είναι στη φάση των οντισιόν που είναι και η πιο απαιτητική μιας και οι διαγωνιζόμενοι κάνουν τα πάντα για να πάρουν την πολυπόθητη λευκή ποδιά.

Ο Γιώργος Κρικοριάν και η κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» βρέθηκαν στα παρασκήνια των οντισιόν του MasterChef και συνομίλησε με τους κριτές, αλλά και με κάποιους από τους διαγωνιζόμενους.

Πρώτος, πήρε τον λόγο ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο οποίος μίλησε για ένα φαινόμενο που έχει κάνει την εμφάνισή του στο MasterChef και έχει προβληματίσει τόσο τον ίδιο όσο και τους άλλους δύο σεφ.

«Όλοι οι υποψήφιοι αλλάζουν 2-3 ζευγάρια γάντια και με πονάει η καρδιά μου με όλο αυτό το πλαστικό που επιβαρύνει τον πλανήτη», είπε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στα «μυστικά» που θα τον κάνουν να πει το ναι.

«Ο υποψήφιος πρέπει να φτιάξει ένα νόστιμο πιάτο για να καταλάβουμε αν έχει αντίληψη. Επίσης, για να μας κερδίσει ένας παίκτης θα πρέπει να έχει φαντασία ή να είναι πρωτότυπα τα πιάτα του».

Για πρωτότυπα πιάτα μίλησε ο Σωτήρης Κοντιζάς, αλλά φαίνεται πως δεν είναι όλα επιτυχημένα αν κρίνουμε από αυτά που είπε ο Πάνος Ιωαννίδης. «Φάγαμε έναν περίεργο μουσακά με μια μους από σαρδέλα. Ήταν κακή επιλογή για έναν διαγωνισμό».

Από την άλλη πλευρά, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος εξήγησε πως ο λόγος που τη φετινή σεζόν το έπαθλο βρίσκεται δίπλα στον πάγκο μαγειρικής είναι επειδή πολλοί παίκτες δηλώνουν πως πήγαν εκεί για να το κατακτήσουν.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως οι οντισιόν θα ολοκληρωθούν την επόμενη Τρίτη και θα ακολουθήσουν τα bootacamp, ώστε να δούμε τους 21 παίκτες που θα μπουν στο σπίτι και ένας από αυτούς θα είναι ο επόμενος Έλληνας MasterChef.