Χάρης Ρώμας: « Διαφωνώ με την άποψη της Σοφίας. Τα προσωπικά δεδομένα του καθενός…Δεν αγγίζονται!»

Ο Χάρης Ρώμας τοποθετήθηκε επί του θέματος!

Μετά τη συνέντευξη του Γιώργου Καπουτζίδη στον Νίκο Χατζηνικολάου, η ηθοποιός Σοφία Μουτίδου μέσα από την εκπομπή «The Booth» έκανε ένα κάλεσμα στους gay διασήμους της ελληνικής showbiz να βγουν και να το πουν δημόσια.

Ο Χάρης Ρώμας πήρε θέση επί του θέματος και δεν έκρυψε την ενόχλησή του λέγοντας

«Καμία Σοφία Μουτίδου και κανένας Γιώργος Καπουτζίδης δεν έχει δικαίωμα να επιβάλει στον άλλον τι θα βγάλει προς τα έξω».

 Μετά την πρεμιέρα της παράστασης «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός», στο θέατρο Alhambra ο ηθοποιός – σεναριογράφος τοποθετήθηκε ξανά επί του θέματος ξεκαθαρίζοντας: «Δεν είχα δει τη συνέντευξη του Γιώργου Καπουτζίδη, με ενημέρωσε ο ίδιος εκ των υστέρων και την είδα. Τον Γιώργο τον θαυμάζω, τον αγαπώ και είναι ένας πολύ αγαπημένος προσωπικός φίλος. Σε ό,τι λέει συμφωνώ και επαυξάνω και μελλοντικά σε ό, τι θα λέει θα συμφωνώ και θα επαυξάνω. Δεν υπάρχει καμία αντιπαλότητα παρά μόνο ατελείωτη εμπιστοσύνη και αγάπη.»

«Αν και ξέρω ότι η άποψη της είναι καλοπροαίρετη διαφωνώ. Πιστεύω ότι τα προσωπικά δεδομένα του καθενός είναι ιερά και έχει δικαίωμα να τα χειριστεί όπως εκείνος νομίζει. Δεν αγγίζονται», είπε ο Χάρης Ρώμας για τη Σοφία Μουτίδου.

 

#StarKoukou #StarChannelTV