Σοφία Μουτίδου| Διαψεύδει τον Χάρη Ρώμα για το «Καφέ της Χαράς»

"Δε συμφώνησα στο οικονομικό μέρος με το «Καφέ της Χαράς» "

Πριν από μερικές μέρες και στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not», η Σοφία Μουτίδου αποκάλυψε ότι δε θα τη δούμε στον ρόλο της δασκάλας στο «Καφέ της Χαράς», καθώς δε θα συμμετέχει στη σειρά.

 Ωστόσο, στη «Φωλιά των Κου Κου» μίλησε και ο σεναριογράφος και ηθοποιός της σειράς, Χάρης Ρώμας, ο οποίος φανερά ενοχλημένος από τα λόγια της συναδέλφου του άφησε αιχμές προς εκείνη λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν μπορούμε να κάνουμε ειδικό πρόγραμμα για έναν ηθοποιό».

Η Σοφία Μουτίδου όμως δεν άφησε έτσι τα πράγματα και πριν από λίγη ώρα ανέβασε ένα βίντεο στο Youtube στο οποίο δίνει τη δική της απάντηση: «Έχει δημιουργηθεί ένα θέμα, εγώ το είχα δει. Βλέπω λοιπόν το βίντεο στο οποίο ένας δημοσιογράφος συλλαμβάνει επ’ αυτοφώρω τον Χάρη Ρώμα και τον ρωτάει τι έχει γίνει με αυτό το θέμα.

Ο Χάρης, δεν ξέρω γιατί, αυτοσχεδιάζει και βρίσκει έναν φανταστικό διάλογο που κάναμε οι δυο μας και που εγώ του είπα το πρόγραμμά μου κι αυτός μου είπε “δε χωράς”. Στεναχωρήθηκα λίγο γιατί αυτό δεν έγινε ποτέ. Οι λόγοι είναι καθαρά οικονομικοί. Δεν υπάρχει άλλος λόγος.

Δε συμφώνησα στο οικονομικό μέρος με το ‘’Καφέ της Χαράς’’ και έτσι δεν είμαι. Έμαθα ότι εγώ ήθελα να επιβάλλω το πρόγραμμα του ‘’The Booth’’ στο Καφέ της Χαράς. Αυτό δεν έγινε ποτέ».

 

 

#StarKoukou #StarChannelTV #star