Γνωστός ηθοποιός: "Δουλεύω χωρίς πτυχίο"

"Έφυγα από τη σχολή, είχα άλλα μυαλά...."

Ο Γιάννης Ποιμενίδης, πρωταγωνιστής της σειράς “Άν ήμουν πλούσιος”  μίλησε στην κάμερα της εκπομπή "Στη Φωλιά των ΚουΚου" και δεν δίστασε να αποκαλύψει πως δεν ολοκλήρωσε ποτέ τις σπουδές στο Εθνικό θέατρο και ουσιαστικά… “δουλεύει χωρίς πτυχίο”.

“Πιο νέος είχα μια επαναστατική τάση, ήμουν ένα αντιδραστικό παιδί. Με είχαν βγάλει πολλές φορές έξω από την τάξη” σημείωσε μέσα σε όλα ο Γιάννης Ποιμενίδης. “Ήμουν στο τελευταίο θρανίο, κλασικά και πολλές φορές έβγαινα με το θρανίο έξω”.

“Δεν υπάρχει πτυχίο, δεν έχω πτυχίο. Έφυγα από τη σχολή, είχα άλλα μυαλά” παραδέχθηκε επίσης ο νεαρός ηθοποιός, προσθέτοντας: “Θεωρώ ότι σαν σχολή αυτή του Εθνικού είναι εξαιρετική και γίνεται σοβαρή δουλειά αλλά είχα προσωπικά ζητήματα που δεν με άφησαν να ολοκληρώσω τις σπουδές μου. Δουλεύω χωρίς πτυχίο”!

Όσον αφορά τη διάθεση να βρεθεί σε κάποιο τηλεοπτικό show, ο Γιάννης Ποιμενίδης αποκάλυψε πως “Μου έχει γίνει πρόταση από το YFS αλλά με τις δουλειές που έχω αυτή την περίοδο είμαι αρκετά γεμάτος και από χρόνο και από ψυχούλα”.

“Εσύ πρέπει να μου κάνεις την ερώτηση αν θα ντυθώ γαμπρός και εγώ πρέπει να κάνω ότι δεν την άκουσα” σημείωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός όταν ρωτήθηκε για το επόμενο βήμα στη σχέση του με την Ευγενία Σαμαρά.