Φουρέιρα: Άλλη μία χώρα της πρότεινε να την εκπροσωπήσει στη Eurovision!

Δεν πάει ο νους σας!

Ένας πραγματικός “legend” της Eurovision είναι πλέον η Ελένη Φουρέιρα. Τόσο η εκρηκτική εμφάνισή της με τη συμμετοχή της στον μουσικό διαγωνισμό το 2018 με την Κύπρο και το ‘’Fuego’’, όσο και η περσινή της guest εμφάνιση στο Τελ Αβίβ έχουν κάνει το παγκόσμιο κοινό να «παραληρεί».

Τώρα, μία ακόμη χώρα, έκανε πρόταση στη showwoman για να την εκπροσωπήσει στη Eurovision του 2020.

Όπως αποκάλυψαν στη «Φωλιά των Κου Κου», πριν από λίγο καιρό, έγινε ένα δείπνο με την Ελένη Φουρέιρα, τον Γιώργο Αρσενάκο και τον πρόεδρο του ΡΙΚ και πολλοί ήταν εκείνοι που είπαν ότι υπάρχει περίπτωση να έγινε ξανά πρόταση στη Φουρέιρα για να εκπροσωπήσει και πάλι την Κύπρο στον διαγωνισμό τραγουδιού το 2020.

Ωστόσο, δεν είναι η Κύπρος η χώρα που της έκανε πρόταση, αλλά ούτε και η Ελλάδα. Η χώρα που θέλει να την εκπροσωπήσει η Ελένη Φουρέιρα στη Eurovision του 2020 είναι η Ισπανία.

Θα πει το «ναι»;
Η τραγουδίστρια δεν μπορεί να πει το «ναι» στην Ισπανία και αυτό γιατί από τον Ιανουάριο του 2010, θα μετακομίσει για τρεις μήνες στο… Λος Άντζελες, προκειμένου να πραγματοποιήσει κάποια πολύ σημαντικά προγραμματισμένα ραντεβού με ανθρώπους της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας.